Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (78)

plakát

Jack a Jill (2011) 

Ač nerad, mám rád filmy se Sendlerem ale tohle bylo hodně pod úroveň. Zlatej Zohan. Od odpadu ho zachránilo jen to, že ho mám rád. Jeho mužskej charakter byl ubohej, ženskéj trapnej. Kam se poděl ten dřívější humor???

plakát

Jako za starejch časů (2012) 

Těšil jsem se ale bohužel byla mi naservírována jen nuda, která se tvářila komediálně. Zvučná jména to je supr ale chlapi už by to měli zabalit, minimálně Al vypadal v pár momentech, že mele z posledního a to nemyslím, že to hrál.

plakát

Já, padouch (2010) 

Zloduch, kterému nic nejde a aby dosáhl svého adoptuje 3 malé holčičky. Postupem času si je zamiluje a upřednostní je před vším ostatním. 1000x viděné klišé, které mě unavuje ale kupodivu zde ne. Moc jsem se bavil a po skončení jsem si říkal, že tohle rozhodně stojí za to vidět. Nevím proč, kresba normál, vtipné scénky normál. Není zde nic co by bylo neprůměrné. Výsledek však stojí zato.

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Ale jó dám tomu 5(slabší), proč ne. Zdejší komentáře ve většině nechápu. Je to takové pohodové fantasy, jsem obyčejný nenáročná divák a bavil jsem se. Je pravda, že na prdel jsem se neposadil ale ty cca 2 hodky utekly rychle. Technická stránka dobrá, herecké obasazení také v poho. Takže proč odpad? Nechápu co tito lidé očekávají od filmů. Osobně bych snesl další díl. Jestli chce někdo filosofovat ať si přečte knihu, filmy jsou až na vyjímky o něčem jiném a to jiné se jmenuje zábava a ne hnidopišství :-)

plakát

Jump street 21 (2012) 

Někdy opravdu zdejší hodnocení velmi překvapí. Tento film měl velký potenciál. Bývalý tvrďák a oblíbence v současné době odpadlíkem a naopak total looser dnes in. To co film ale předl, je ubohost, patos a totální sračka. Jediná světlá chvilka asi jak se sfetujou. Zbytek filmu hmm, hmm, hmm už je konec? Spousta lepších budies filmů když bych měl jeden vyzdvyhnout tak: http://www.csfd.cz/film/255057-poldove/ nesahá ani po začáteční titulky a to ten film má ještě méně. Chápete méně :-D já tedy nechápu ... ps. na zabití času to půjde

plakát

Kenpú denki Berserk (1997) (seriál) 

Starší kousek, animace nic moc i když člověk musí brát v potaz rok vzniku a to, že se jedna spíše o úvod do mangy(získání čtenářů). Na druhou stranu jediné anime, kvůli kterému jsem se dal na čtení mangy. Příběh je dokonalost sama, jak jednotlivé charaktery tak samotný děj. Snad se jednou splní sen všech fandů a bude pokračování. Takže výsledek 6/5 :-D

plakát

Kniha přežití (2010) 

Tak, od filmu jsem nic nečekal. Slyšel jsem jen negativní hodnocení. Po shlédnutí musím říci, že to nebyla ztráta času. Vizuálně zajímavé, Denzel je frajér jako vždy. Děj nikterak propracovaný ale jak sem řekl, kdo od tohoto nic nečeká, film pobaví. Dám 4 hvězdy ale slabší.

plakát

Komando (1985) 

Pro mě naprostá klasika, na které jsem vyrůstal a kterou jsem zbožňoval. Je pravda, že s odstupem času musím uznat, že je to velmi kýčovité a ve filmu nelze hledat nějakou hloubku. Tak i přesto je to pěkná podívaná na časy, kdy film nestál na efektech a bůhvi jakých vychytávkách ale kde záleželo na jiných věcech.

plakát

Král Šamanů (2001) (seriál) 

Nechápu některé komentáře, kdo znám anime a je sním obeznámen více než Jetix a Animax nemůže nechápat. Je to klasické fajto anime, pro mě určitě lepší než naruto a bleach:)to jsou strašné provařeniny ale i u nich bych to vopálil tak na 3 za snahu. U shamank king je celkem pěkně provedený svět, stále se něco děje. Je to delší doba co jsem anime viděl ale vzpomínky na něj jsou pěkné.

plakát

Kurz sebeovládání (2012) (seriál) 

Dlouho jsem nehodnotil, dlouho nekomentoval ale tohle musím. Nechápu ale totálně nechápu co lidi vidí na 2 a 1/2 chlapa, totální sračka založena na Charlie někoho fiknul, Alan je looser a Jake je debil....Jenže tohle, to je úplně jiná káva. Ano Charlie to klátí epizodu co epizodu ale prostě je zde okolo spousta, no ani né spousta ale všechny ostatní charaktery jsou prostě suprové. Jejich skloubení s Charliem je pak dokonalá symbioza. Neřezal jsem se tak moc jako u prvních dílů BBT to ne. Nicméně po nějakých 30 dílech se to krásně dostane pod kůži až když se dostanete k stovce, máte slzy na krajíčku, že je konec. Přišel jsem na tento poklad pozdě ... ale přece.