Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (17)

plakát

Ip Man 2 (2010) 

Děláte si ze mě srandu ? 85% ? Namísto výborných bojů v jedničce je tu směšná bojovka kdy Mistr Kung-Fu který porazil ohromně snadno Japonského generála, který byl zkušený v Karate a který dával Číňanům rýži aby mohl studovat jejich kung-fu, aby znal jejich pohyby a naučil se proti nim bojovat. Teď nemůže porazit boxera - člověka používající JEN ruce, který nikdy neviděl kung-fu jak tam sám řekl. Neměl by šanci proti průměrnému trenérovi foshanu ale Yip se najednou neumí vyhnout jeho ráně, nedělá super kombo ale stojí a čumí. O několik dní předtím na něj jde 20 lidí s meči a všem se vyhne, asi za těch pár dní hodně zestárl. Co víc Yip man najednou bojovat vůbec neumí, nyní se mu soupeř nebrání ladnými úhyby a blocky, jen se postaví do základního postoje a Yip man mu tam jak debil brání, nikdy nezkusí nic jiného než mu do těch rukavic bouchat. To je hovno Wing-chun. Boxer ho tam v rukavicích chytl a odhodil přes celý ring i když v těch rukavicích se blbě chytá láhev s vodou atd atd. Je to komedie. Děj okopírovaná jednička, jen tu jsou Britové. Na začátku rozpor, pak idylka, najednou cizí nepřítel a Yip to zachrání. Sakra jak to že Yipa tady nikdo nezná ? Vždyť zabil hlavního generála Japonska, pak ho střelili a tehdy se lidi vzbouřili a tam vzniklo povstání Číny. Japonsko tam bylo potupeno, jen ten hlavní aktér je zase teď debil (nebo snad Japonci ovládli JEN Foshan a zbytek Číny se nezajímal ? Největší zklamání tohoto roku.

plakát

Někdo to rád blond (2004) 

Sakra, vždyť to má hloupý nápad, špatně rozvržený scénář a dokonce ani hlubokou myšlenku ! Lidi, tohle je komedie, vzpamatujte se, to co tady píšete nemá hlavu ani patu ! "Velice jsem se bavil ale..." proč ale ? Účelem komedie je snad jen "pobavit" ne ? Když celý den někam běhám, nezastavím se a navíc je to takový ten "den blbec", a já po tomhle všem sednu domů a pustím si tohle, vážně se bavím. Tady dávám 75% - mě se i takový odporný styl humoru líbí ;)

plakát

Power Rangers: Operace Overdrive (2007) (seriál) odpad!

Stydím se že jsem k tomuto filmu napsal Obsah, věřte, nevěděl jsem že to zůstane v mých záznamech !!! Chtěl jsem jen upřesnit o co se jedná ať lidé ví co mají pomlouvat ! Největší chyba které jsem se dopustil na CSFD ! A teď vážně, je to hrozný seriál, nemá to vůbec nic a při pozorování cítíte jak vám klesá inteligence (myslím že kdybych zkazil test ve škole a vymluvil se na tento seriál, dostal bych termín na reparát ;) )

plakát

Temný rytíř (2008) 

Nikdy mě nebraly filmy od DC - zejména Batman a Superman. Když jsem ovšem viděl obsazení Temného Rytíře (Heath Ledger, Aaron Eckhart, Christian Bale, Morgan Freeman) rozhodl jsem se na to přecejen kouknout a dát tím komiksové postavičce znovu šanci. Je to strhující film ! Drama obrovských rozměrů s propracovaným dějem, kdy se řeší nejen "jak zachránit svět" jak tomu bývá většinou u Komiksových filmů, ale zároveň i fylozofická myšlenka a dojemný, leč zoufalý příběh Bílého rytíře. A zakončení filmu - né pohled na Batmana jakožto na hrdinu, právě naopak - vyobrazení temného rytíře je podle mě narozdíl od všech Marvelů skutečné hrdinství ! Dávám 6*

plakát

Avatar (2009) 

Nemohu si pomoci - i přes jednoduchý děj mě film zkrátka strhl ! Když jsem se na něj díval v kině a Cinestar zahlásil přestávku chvíli mi trvalo uvědomit si že jsem stále v kině a né na Pandoře... Fantastický zážitek :)

plakát

Digimon (1999) (seriál) 

Já si nemůžu pomoct ale mě připadají Digimoni lepší než Pokemoni. Zatím co tady byl dlouhodobý děj a stále nové události, Pokémoni měli na každý díl stejný - Ash přijde, koukne se jak tu žijí ochočení pokémoni, najednou přijdou rakeťáci a v zápětí použije pikachu bleskový útok. Rakeťáci zmizí ze scény a Ash jde zase do dalšího městečka ... Zde se mi to zdá daleko pestřejší, je pravda že seriál jsem nemohl posoudit nejlépe neboť jsem ho taky delší dobu neviděl, ale protože je tento seriál zaměřený na mladé, a tehdy mě doslova strhl, dávám 60% ;)

plakát

23 (2007) 

Tento film není o čísle které zabíjí. Mnozí z vás zřejmě nepochopili jeho podstatu. Jim Carey zde kraje roli psychicky narušeného člověka, který už jednou prakticky zešílel ze svého života. Jako ztělesnění jeho neštěstí zde slouží to číslo - 23 - které vidí a hledá ho všude. Ale i po amnézii ho osud zavede k ním psanému deníku kde se číslo objevuje a v tu chvíli se mu začínají vracet staré deprese které kdysi vyobrazil skrze toto číslo. Není to o nějakém osudu kde číslo prohání člověka a chce ho dohnat k sebevraždě. Díky za pochopení ;) Doporučuju přečíst si komentář Golfisty, ten to vystihl všechno ve 3 větách :)

plakát

Matrix (1999) 

Film Matrix se stal legendou, ovšem nejen díky efektům které byly na danou dobu velice vyspělé. Myšlenka o systému Matrix a manipulaci lidí je to co vás donutí přemýšlet nad filmem znovu a znovu neboť - Kdo dokáže že to tak není ? Geniální myšlenka podaná realisticky, ale zároveň způsobem že se člověk během filmu nenudí. A pro ty méně přemýšlivé či fandy akčních filmů je tu řada bojových scén a přestřelek kde srdce tluče rychleji a rychleji. Zkrátka fantastický film.+ Zde hrají moje dvě oblíbené kapely: "Payable on Death" a "Rage against the Machine" - jen pro zajímavost :)

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Inteligentní ? Ani zdaleka. Je zde sice velké množství vědeckých termínů a definic ale jinak je to úplně obyčejný seriál o nezapadajících lidech - a to není tak výjimečné. Uznávám - je velice vtipný - to se prostě nedá upřít :). Ale i když opomenu předvídatelnost seriálu jsou tu další chyby. Třeba postava Sheldon si ale příšerně protiřečí, což je věc kterou jim nějak tak nemůžu odpustit. 1 série: Sheldon se zajímá jestli se na něj Leonard nezlobí. 3. Série: Sheldon je arogantní a Leonarda bere jen jako potřebného spolubydlícího. A tak dále a tak dále. 70%

plakát

Zoolander (2001) 

Dávám 90%. Proč ? Spousta z vás zde píše jak to byla stupidní komedie, že je to jen o hlouposti člověka a potřebě Bena Stillera veřejně se zesměšňovat. Pokud jste čekali napínavý psychothriller tak jste buď vůbec nevěděli do čeho jdete nebo jste nepochopili záměr filmu. Nejde o to předat lidem myšlenku či poselství, ale sednout si, vydechnout a pobavit se. A to se filmu Zoolander povedlo perfektně. Lehký humor, nad kterým není nutno tolik přemýšlet. U filmu jsem se nepřestal smát po celou dobu. Proto 90%.