Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Hudební
  • Krimi

Recenze (584)

plakát

Případ s koncem (2023) (TV film) 

Pamětníci si zajisté vzpomenou na https://www.csfd.cz/film/284836-mesic-s-dymkou/recenze/ z r. 1967. Pokud ho budou opakovat, mrkněte se na něj.

plakát

Ach, ta láska nebeská... (2020) (TV film) odpad!

Tak nám dnes navždy odešla další má oblíbená vícežánrová zpěvačka, majitelka výjimečného hlasového rozsahu, s kterýmžto darem uměla výborně zacházet. Takový je život. :-(( Co se týče tohoto snímku jen smutně konstatuji - No, ještě že se jeho uvedení Pilarka nedožila!

plakát

Pyongyang s'amuse (2019) (TV film) 

Abyste byli lépe v obraze, podívejte se na polský dokument https://www.csfd.cz/film/291418-defile/recenze/.

plakát

Renovace rachotin (2018) (pořad) 

Asi před týdnem mě velmi zaujalo, že opravili a prodali i starou československou Š 105, kde řidič není rozptylován radiem, klimatizací, automatickým stahováním oken atd.. Volant ale měla vlevo.

plakát

Divocí! (2016) (seriál) 

Mám rád filmy o přírodě, zvířatech atd. Tento je taky dobrý, ale zarazilo mě, že v části věnované gepardům jsou tu prasata bradavičnatá nazývána kapybarami.

plakát

Annie Lennox - Nostalgia (2015) (koncert) 

Byť mám Annie docela rád, toto její uchopení notoricky známých a mnou oblíbených skladeb mne neuchvátilo. Bohužel.

plakát

Míň je víc (2015) (pořad) 

Zpočátku jsem na to hleděl spíše s nedůvěrou, ale najednou jsem zjistil, že to sleduji pravidelně a docela mne to chytilo. Uhádnout tam něco v rámci těch nastavených regulí není vůbec jednoduché a to je to, co mě na této soutěži baví. Proto zvyšuji na 4*.

plakát

Jamie Cullum - Live at Jazz in Vienne (2014) (koncert) 

Bigband je obtížné nějak srovnávat, záleží také na repertoáru, ale na Broma nemá. Navíc mě J. Cullum rozčiloval opakovaným lezením po klavíru. Vypadá to, že ho nezařadím mezi oblíbené jazzmany.

plakát

Neobyčejné životy - Věra Špinarová (2014) (epizoda) 

Tak Špinarka včera navždy odešla, to nám neměla dělat! Bohužel už budeme moci jen vzpomínat. Věra Špinarová se svým výjimečným hlasovým fondem mě okouzlila hned svým prvním razatním vstupem na rozhlasové vlny v r. 1968 s písní trochu soulového ražení Son of a preacher man (https://www.youtube.com/watch?v=PGGoSV2MsBc), takže jsem si musel tu SP desku koupit, jakmile vyšla.

plakát

13. komnata - 13. komnata Milana Chovance (2014) (epizoda) 

Za zásadní větu považuji větu z obsahu : Výživová poradkyně, která ministrovi na jeho cestě ke štíhlosti pomáhala a chválí ho, říká: „Když zhubl Milan Chovanec, může zhubnout každý." Kdyby tato komnata inspirovala alespoň několik morbidních tlouštíků k obdobné akci, prodlouží a zkvalitní jim život.