Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická hudební komedie o lásce, přátelství a smíření, natočená k oslavě osmdesátých narozenin Evy Pilarové. Příběh odehrávající se převážně v malebném prostředí prvorepublikové plovárny skýtá mnohá překvapení v podobě nečekaných výkonů hereckých a pěveckých hvězd, které tímto vzdávají hold dámě českého swingu. (Česká televize)

Recenze (56)

rigby 

všechny recenze uživatele

Evy Pilarové si vážím a zasloužila by si větší poctu, než se stalo v tomto pořadu. Kdysi mě nadchla hvězdná účast na podobném díle o Neckářovi, tam se dalo hovořit o povedenější práci. Ale tady byla hezká akorát ta plovárna a několik záběrů s Evou Pilarovou zpívající. Zbytek lze považovat za regulérní odpad. Nebylo tam ani kvalitní zpívání a o herectví už nelze mluvit vůbec. Hrůza. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Uf, proč nás někdo tak trestá. Na tohle dílo jsem se těšila, ale po shlédnutí jsem málem musela pokleslou čelist navracet zpět heverem. Miluju muzikály, ale tohle dílo bylo opravdu hrozné. Paní Pilarová a Vojtěch Dyk to bohužel nezachránili. Příště si Pilarku snad radši pustím na YouTubu. To bude daleko důstojnější. ()

Reklama

Frameline 

všechny recenze uživatele

Tento pořad se měl původně vysílat na Silvestra, tam by nejspíš patřil. ČT s nasazením přišla až na počest odchodu paní Pilarové a ukázalo se, že nejednoznačné žánrové uchopení je omyl. Nešlo ani o satiru, ani o revue, ani o hudební film. Největší problém je ve scénáři, pak v režii a také v obsazení. Když zpívala Bára Basiková skladbu Poklad ze Zločinu v šantánu, pozvedla pořad o několik pater nahoru, stejně tak Vojtěch Dyk v duetu s paní Pilarovou v kultovním Montiho čardáši, včetně malého štípnutí do Heleny Vondráčkové při ladění rádia a hledání "dobré hudby". Špatný nebyl ani Petr Vondráček, který ctil žánr, ale, bohužel několikrát působil mimo - ne vlastní vinou. Ostatní jaksi neměli co hrát, scénář byl nevtipný děravý, postava Evy Holubové zbytečná a bez oblouku (přišel její partner nebo ne?) - možná se řada nelogičností stala ve střižně, každopádně výsledek byl nelichotivý jak pro tvůrce, tak zejména pro příležitost, k jaké byl do vysílání nasazen. Kdyby ČT připomněla odkaz jedné z největších ikon Semaforu a české populární hudby sestřihem toho nejlepšího, udělala by lépe. Byl to zřejmě pokus o novou verzí muzikálové série Písní pro Rudolfa III., ale k tomu jaksi autorům scházela invence i šťastná ruka v obsazení. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle si paní Pilarová nezasloužila.Všichni, kdo se na této hrůze podíleli by se jí měli in memoriam omluvit.Chtěl jsem to vypnout už ve chvíli, kdy byl Gregor-Kuchař-Brzobohatý trefen gumovým míčem do své duté hlavy a sesypal se ze sedačky jako pytel sraček.Když se pokusil zkurvit nádhernou píseň "je nebezpečné dotýkat se hvězd" společně s Briketou Cmuntovou, už jsem to nevydržel..... ()

MBob 

všechny recenze uživatele

Takovy nedotazeny muzikalovy pocin kloubici poctu a parodii. Vse je postaveno na banalnim nametu *rezisersky nedotazenem, ale ma to jistou atmosferu a kouzlo. Stopaz je kratka, takze dej je spise slozen s ruznych epizod, ktere jsou vtipne, trapne, parodujici. Choreografie putuje od amaterskych vykonu k profesionalnim a opet balancujici mezi serioznosti a parodii. Jak jsou povrchni hlavni 4 pary + R. Hrusinsky ml, tak vice zajiskri hvezdicky s epizodnimi rolemi - pokladni Razlova a Obermaierova, sofer V. Dyk, bratsky rozhovor J. a R. Hrusinskeho, exhibicionista J. Langmajer, uklizec K. Hadek, zena E. Holubova, hudebnik B. Klepl, manzelsky par H. Pawlovske and I. Smoldase, Mejzlikuv muz nemohouci se vykoupat, B. Basikova, ale zejmena navrat legendarniho serialove kucha S. Karaska po 36 letech J. Dvoraka. A pomyslnou tresnickou na dortu je ucast E. Pilarove. v muzikaly slozenem z jejich pisni. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama