Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (324)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Pokud někdo chce natočit něco sotisikovaného, at do nacpe do 90min. Všechno přes je nabubřelost.

plakát

Ladíme! (2012) 

Tenhle film nepřínáší nic nového, ani nepřidává kousek originality k podobným filmů. A nejhorší je obsadti do jedný z hlavních rolí 30letou herečku:(Anna Camp), která na dvacet určitě nevypadá a celej film tak působí hrozně komicky.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Nešel jsem do toho filmu s tím, že hop hop at už je konec a můžu dát odpad. V klidu můžu řict, že tohle byl nejpovedenější díl. Ač bohužel herectví Kirsten Stewart je šílněně toporné, umělé. Náctiletá fantasy, která se nesnaží být pánem prstenů, ale jen zvlhčit pár divčích rozkroků a u mé polovičky se to povedlo, tak o co jde.

plakát

Nepřítomnost (2011) 

Celý film čekám, až tam vyleze nějaký goro:), ale v rámci nizkorozpočtu je snad i dobře, že tam nějaký animák nevylezl. Film klade hodně otázek a díky čekáním na odpoveď mě drželo napětí celý film, ač nedostanete žádnou odpoveď - fail.. Proto si myslim, že se z toho dalo vytěžit ještě trochu víc. Ale pořád lepší, než současné vyvraždovačky.

plakát

Argo (2012) 

Ve skutečnosti to nebylo tak vyhrocený a tvůrci tak neměli moc, co točit, tak si ty "dramatické akce" přibarvili až přidali. Proto průměr za vcelku zbytečný film.

plakát

Školní výlet (2012) odpad!

Tomáš Magnusek, člověk, který nevystudoval herectví, režii a nic tomu podobného se vrhnuk do světa showbyznysu. A daří se mu plnit si svůj americký sen v čechách. Všechny účastníky chápu, času moc nezbývá a nabídky rolí krom cameo nejsou. Ale Sandra Nováková? Jak tu donutil k vytvoření páru s Bendigem, nechápu. U filmu se dá zasmát, když se na scéně objeví lidi, o kterých jste si mysleli, že už dělaj někde za kasou v marketu viz "vyvolený" Hranáč. Magnusku, dělej, co tě baví, ale pouštěj si to jen doma!

plakát

Probudím se včera (2012) 

Mádl pernametně zhulenej, ta snaha o "Martyho z návratu do budoucnosti" fakt nevyšla. To, že třetáky z gymplu hrajou herci, co jim táhne na třicet není jen v Americe. Otázka pedofilie, kdy 40letý chlap v těle středoškoláka balí a souloží s naprosto úžasnou Josefíkovou nebudu řešit :D Ale z komedií, které česko vypouší do obývacích pokojů, se jedná o nadprůměr.

plakát

Lidé jako my (2012) 

Není v tom nic objevného, charakter každé postavy jsme viděli v tuctech podobných filmech, ale film má své momenty. Mě vzal tři slzy, za ně mu dám tři hvězdy.