Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle toporný pokusy natočit film maj úžasný kouzlo nechtěnýho - bohužel, páč na to pak se zvrhlým potěšením čumíme. A tady je strnulýho antitalentu tolik, tolik...! K tomu přehršel klišé, trapna, šablon a scének jak ze slohu, v němž měli třináctiletí popsat svět dospělých. Což je ovšem blbost, páč třináctiletý dítě už umí vyprávět a dělat humory. Tvůrci tohohle megadíla ne. ()

Mardzis odpad!

všechny recenze uživatele

Bože můj, zasloužim si nějakou cenu za to, že jsem tohle (nevim jestli se to dá nazvat filmem) dokoukal až do konce. To byl ten nejtvrdší hardcore, dosud všechny odpady jsou oscarový trháky oproti tomuhle. Fakt totální peklo. Vždycky mě zničí když vidim své oblíbené české herce v takovýhlech hrůzách (p. Lipský, pí. Jirásková). Jediný plus za Hanychový kozy, lol. ()

Reklama

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Realizátoři tohoto filmu by měli být hnáni k zodpovědnosti za to, že zneužili několik známých, dříve narozených herců, k natočení této neuvěřitelné hovadiny! Dialogy, jako z telenovely a nejhorší bylo, když se některý z těch dědečků nebo babiček pokusili o nějaký fór, ať už slovní nebo situační. Tragédie!!! Jasný odpad!!! ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Mno, tak přeskočim komentáře typu: Hraje v tom Bendig a proto tomu dám automaticky odpad, a přejdu rovnou k věci. byl jsem na premiéře a musim říci že jsem byl příjemně překvapen, od toho filmu upřímně nečekal nikdo nic, a je pravda že jsem viděl desítky jiných, lepších i horších komedií. Není to žádná sláva, hlavně zvuk dopadl strašně ale svým způsobem mi bylo s důchodci dobře a ten čas utekl jak voda. Jde o to, že jsem si v tu chvilku představil, jak by mě bylo asi tak v jejich věku a teprve pak jsem si to opravdu vychutnal. Je až s podivem že z malého, černého kačátka se vyklubala poměrně pěkná labuť. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

K některejm z herců,který se zúčastnili natáčení týhle píčoviny,chovám úctu za jejich herectví,ale ani kvůli nim hvězdy nedám.Z některejch rádoby herců se mi chce naopak zvracet.Celoživotně!A film.Děs,hrůza,děj debilní jak hovno,je až neuvěřitelný,že umožněj někomu za svoje prachy natočit něco tak ubohýho.0%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)
  • Ve filmu se na plátně setkává Stanislav Zindulka se svým synem Jakubem Zindulkou. (M.B)
  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)

Reklama

Reklama