Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Seriál, na kterém jsem vyrůstal a pořád ho rád sleduju...i když hrozně moc lidí říká, že nové série nestojí za nic...ale mě se prostě pořád ty díly líbí xD mají stále svoje kouzlo a zajímavou zápletku :) "Jak se z vás dvou mohli stát cestovatelé?!" - "Protože máme kompas, ale střelka je jen namalovaná"...... "My mluvíme vybraným způsobem, oni používají přízemní výrazy jako "Jo fakt?" a "Pojď sem na chvíli" - "Jo fakt? Barte pojď sem na chvíli" - "Ty pojď sem na chvíli!" - "Jo fakt!"

Californication

Californication (2007)

Hank Moody je moje nejoblíbenější seriálová postava vůbec! Jasných 5*!!...seriál, který ani po 6 sériích neztratil nic ze svého kouzla se prostě jen tak nevidí :)

Zákon gangu

Zákon gangu (2008)

JOJO to je vončo! Konečně po dlouhé době seriál, který je prostě neskutečný! Neserou se tam vůbec s ničím a nic tady není problém! Prostě top seriál za hoodně dlouhou dobu co jsem viděl a musím říct, že jestli ho něco překoná tak budu hodně překvapený xD jen tak dám SAMCRO, doufám, že ještě uvidím ještě hodně povedených sérií! ^^ (zrovna sleduju 6. sérii a netrpělivě čekám na 7.)