Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (669)

plakát

Černé zrcadlo - Železná vůle (2017) (epizoda) 

Preview robotickeho psa? Nebo tam byla nejaka jina skryta pointa? To bylo fakt spatny, pokud preskocite o nic neprijdete a prvnich par minut bylo nejzajimavejsich, ale rozuzleni, vysvetleni.. COKOLI proste neprislo.

plakát

Zámek a klíč (2020) (seriál) 

Ne, neni to horor, ale je to solidni zabava bez hloupych dialogu, se sympatickyma hercema. Takova light verze Stranger things, jsem zvedav na potvrzenou druhou radu.

plakát

Hastrman (2018) 

Poslednich 20 min teda bylo uplne silenych. To jsem snad ani videt nechtel

plakát

Ženská na vrcholu (2019) 

Nema to uplne duchaplny dej, to je pravdou, ale zaroven na rozdil od konkurence se aspon vyvarovava trapnych momentu celkem obstojne a uplna nuda to take nebyla.

plakát

Gentlemani (2019) 

To byla jizda! Paradni ikdyz trochu predvidatelny konec i tak to bylo paradni a miluju tohle obsazeni!

plakát

Make-up star (2019) (pořad) 

Na to o co jde, je zpracovani a celkove ztvarneni tohohle "poradu" velmi obstojne a musim rict, ze me to v konecnem dusledku celkem i bavilo ikdyz anebo mozna prave proto je polovina soutezicich celkem crazy uz jen tim vzezrenim.

plakát

Půjčovna masa (2018) (seriál) 

Vizualne super serial s velmi dobrou atmosferou. Rychle jsem vstrebal tohle "universum" a libi se mi, jen se mi moc nelibi styl jakym je pribeh vypraven.. castokrat jsem se totiz pristil, ze vysledna moje reakce je namisto "jojoo,aha" spis "hmm, aha..". A kdyz nad tim premyslim s odstupem casu, tak si myslim, ze to bylo prave hodne o nacasovani, ze nektere nezodpovezene otazky byly zodpovezeny prilis pozde az uz to cloveka snad ani poradne nezajimalo v 2. serii se tenhle pocit snad jeste trochu prohloubil a predevsim druha serie zacala byt uz trochu predvidatelna, coz uplne rad nemam.

plakát

Půjčovna masa - Série 2 (2020) (série) 

Celkem dlouho jsem si zvykal na Anthony Mackie, ale nakonec jsem ho tak nejak zkousl a asi se to svym zpusobem vyplatilo. Celkem jsem se bavil, ikdyz si myslim, ze oproti prvni serii tohle je celkem uz zpatlanina a slo z toho nametu a nejaky hlavni dejovy linie vytezit o dost vic.

plakát

Peče celá země (2020) (pořad) odpad!

Srovnani s Master Chefem je celkem ocividne a bohuzel ve vsech smerech je Master Chef o milove kroky dal, zvlaste pak posledni rada s Janem Puncocharem, P. Forejtem a R. Kasparkem, kteri nezdimou emoce a dokazou porad opeprit vtipem. Pece cela zeme, ma problem predevsim v lidech, soutezici jsou nezapamatovatelni, televize z nich dela jeste nesikovnejsi nez jsou ve skutecnosti a porota?! Vic rumu = vice chuti = vitezstvi?! Jak kdyby to hodnotili 15-lety pubescenti. Absolutne zadny vtip od nikoho a i samotna kamera a rezie je zoufalstvi. Nemam tuseni po chvili ani koho hodnoti natoz, co kdo vytvoril. Je to strasna zpatlanina.

plakát

Špetka lásky (2017) (TV film) 

Klise kazdou minutou se stupnujici. Film u ktereho muzete delat jeste dalsich 2 miliony veci a nic vam neutece. Ano, toto je vas favorit pro sobotni uklid, kdyz uz se oposloucha oblibena hudba.