Reklama

Reklama

Ženská na vrcholu

  • Česko Vánoce budou! (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (247)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že v posledních letech se u nás točí jen dvě komedie pořád dokola. První případ je asi 150 variací na Ženy v pokušení (Muži v naději, Tátova volha, Ženy v běhu...), a druhým případem je, že ošklivá ženská (Polívková) / protivná ženská (Hřebíčková) hledá chlapa. V tomto případě se mísí obě varianty druhého případu, kdy ošklivá Polívková překvapivě nehraje ošklivku, ale protivnou ženskou, která tráví svátky s protivným chlapem. Zde také naprosto bez humoru a jakéhokoliv originálního nápadu. Jako reklama na Tatry ok, tvůrci si udělali pěknou proplacenou dovolenou od producentů, ale jako celovečerní film? To fakt ne... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zdlouhavé,nevtipné a plné všech vánočních klišé na které si jen divák vzpomene.Přitom je tu dost herců,kteří dokáží nejen hrát,ale i být vtipní,ale to by k tomu museli mít lepší scénář.Tam se ale trojice scénáristek (přičemž jedna z nich to celé rovnou i zrežírovala) rozhodla že divák chce na vánoce jistoty a tak mu dala všechno co už viděl 1000x jinde.Snad jen to prostředí je opravdu fajn...40% ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Není to úplná tragédie, jak by se mohlo z hodnocení zdát, ale není to film do kina nebo na osmou večer. Je to film, u kterého můžete dřímat, žehlit, prát, vařit, souložit, projíždět internet, zkrátka a dobře film jako kulisa pro jinou činnost. Povedlo se toho jen velmi málo, za to trapnosti a hluchých míst je zbytečně mnoho. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Opsaný příběh na šablonu typu - dáme dohromady sévérázného nabručeného drsňáka z hor a biomatku z Prahy. Téměř bez vtipu, děj v Praze totálně mimo, mlácení prázdné slámy. Na závěr samozřejmě odhalení nitra, prozření, mezitím si vnutily páry své vidění světa aby zjistily, jak je to fajn. Prostě klišé, očekávaný děj, nuda. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Z herečky Anny Polívkové se pomalu stává Česká Bridget Jones. Její romantické role ve stylu " Trdlo, co potká pravou lásku ", tak těch docela přibývá. Na druhou stranu je to její parketa, hraje je dobře, prostě se na ty role opravdu hodí. Což znamená, že není mínusem tohoto filmu, ale naopak plusem. Martin Dejdar, Marek Němec + dětští herci jsou také dobrý. Slovenská lokace jsou také pěkné. Podařený je i song " Tohle není pláč " od Báry Basikové a Kamila Střihavky, ale to je naprosto vše, co se dá chválit. Režisérka Lenka Kny, jde ve stopách Marie Poledňákové a moc jí to nejde. I scénář je velmi špatně napsaný. Ve filmu je spousty neuvěřitelných nesmyslů. Padáka by určitě měla dostat skriptka za velkou chybu v čase 0:39:25 aneb u Martina Dejdara je vidět port a oblečení nenavazuje na další střih. Možná by se těch chyb našlo i víc. PS: Film je určen převážně pro nenáročné publikum. I přes jeho nízkou kvalitu filmu, se po čase dá vidět znovu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení začalo 23. 11. 2018 v Tatranské Lomnici. V listopadu a prosinci 2018 se točilo v Nízkých Tatrách na Chopku. (KateDanny)
  • Původně se měl film jmenovat „Blíž ke hězdám“. (ČSFD)
  • „Natáčení se od toho klasického dost lišilo, protože jsme byli v jednom prostředí chaty, hodně lidí pohromadě, v podstatě v extrémních podmínkách, počasí se měnilo třeba třikrát během deseti minut, takže to byl opravdu velký adrenalin,“ popsal natáčení filmu Martin Dejdar. (SONY_)

Reklama

Reklama