Reklama

Reklama

Ženská na vrcholu

  • Česko Vánoce budou! (pracovní název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (247)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Začátek hroznej. Divná ženská, divný dítě, zlej chlap, zlý dítě, zachraňovali to rodiče (pan Polívka a skvělá paní Preissová). Od vany jsem se začala celkem bavit a ke konci nestačila protáčet oči. Klasický nenávidím-miluji příběh, zasazený do celkem zajímavýho prostředí vysokohorské... no... chaty. Herecké výkony většinou rozpačité, předvídatelný děj, mně osobně se to do paměti jinak zvlášť asi neobtiskne, avšak v rámci současné české romantické komedie to vidím jako celkem koukatelný průměr. 2,5* ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nemělo děj a byly v tom pouze 3 lokace zhruba (barák kde žily , cokoliv venku a barák rodičů). Už dlouho se mě nestalo, abych se u české komedie ani jednou nezasmál a tohle to dokázalo navíc ta romantika spočívá v tom, že Dejdar masíruje Polívkové nohy a chce ji políbit a ona nechtěně spadne což je teda hodně velmi málo kdejaký díl Ulice má v sobě více romantiky a to má jen 30 minut tuším. Kluk je nesympatický , retardovaný, rozmazlený a protivný a celou dobu jsem se těšil, že umrzne což se bohužel nestane holka se během půl hodiny změní z hodné na mrchu aniž by k tomu měla důvod a příčinu navíc bez vysvětlení (přitom stačilo dát tam vsuvku ve stylu nechtěla jsem , aby mě někdo nahradil mámu a chtěla jsem se tě zbavit) a herci jsou příšerní Bolek Polívka asi ať se na to vysere úplně já vím, že je zadlužený , ale v takových ´´perlách,, ty peníze nenajde Dejdar radši ať natáčí dalších Stardance když hovna tančí a paní Polívková ať příště radši zváží v čem hrát nebo ať vyhodí svého agenta co jí role vybírá. Nezachrání to ani hudba jelikož jeden song tam zazní minimálně třikrát druhý zazní kdesi na zábavě zhruba 30 vteřin a ten hlavní zhruba 20 minut před koncem. Humor 0 sympatické postavy 0 (potenciál měla pouze ta malá holka, ale i tu podělaly tady to bohužel nezachrání ani Polívková) prostředí 40 (za to, ale hvězdy nedávám) Hudba 20. Pozitivní na tom je, že je to lepší o cosi jak Špindl 2, který jsem viděl tento týden a měl jsem chuť se přitom zabít tady jsem měl pouze chuť poblít se. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, hezké, že si Polívkovi spolu zahráli... paradoxně, protože byl nakonec v záskoku, byl B. Polívka to nejlepší ve filmu. A M. Dejdar potěšil dost... Jinak? Jako... nic novýho, prvoplánové, většinou trapné.... od začátku jasné, jak to dopadne, až to bolelo... ale že by A. Polívková musela hrát takové kravky? Stejně paní Preissová si myslím do takových filmů nesedí... je to pohádka, o které víte, jak dopadne. Zábava pohodová, ale nucená a prostě nulový nápad. Nic nového... CO ale rád vyzdvihnu, jak tu už někdo zmínil. Totální absence sexistického humoru!! Za to * navíc. To zase jako na mě působí. Plus nádherná lokalita... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Romantika s odretými ušami , no komédia určite nie. Režisérka stavila na pekné prostredie a snahu o jemnú kópiu hitu S tebou mě baví svět. Výsledok je taký kŕčovitý a často prevláda pocit trápnosti. Pustila si to manželka a ja som to sledoval s jedným okom a skôr zo zvedavosti v akých lokalitách sa natáčali exteriéri. Popravde sám by som si to asi nikdy nepustil. 40%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. Sice se to táhne jak cesta po D1 z Prahy do Brna a spousta scén by potřebovala zoufale rozvést, jít do hloubky, prostě je víc uplácat a oživit, ale jinak je to docela životný tvar, kde všichni hrají docela slušně (teda až na toho, co hraje doktora bezďáka v Modrém kódu, ten přehrává jak o nekonečný seriál), a dokonce i obě děcka jsou kočírovaná poměrně slušně. Dokonce i kamera umí dobře rámovat a využívat třeba červeného světla (ty večerní záběry před budovou jsou skoro až mystické), jen mi občas přišel podivný střih, takový jako kvapný. U Dejdara mne překvapilo, že umí zahrát emoce obličejem a stoupnul tím u mne o žebříček výš (nakolik mu to může být jedno, že?). Škoda, že z toho tvůrci nevydojili větší drama než jen běžné neshody a nedomluvy - co kdyby se na horách najednou objevil ten její bývalý, to by bylo tóčo, ne? A co kdyby tam ti rodiče fakt dojeli už předtím? Mne by ty interakce bavily - ostatně je na nich postavený i ten piedestal, k němuž se podobné filmy odkazují, tedy S tebou mě baví svět - a výrazně by oživily ospalou druhou polovinu filmu, kde ze zoufalství je použit pro komično vtip jednoho francouzského filmu s Depardieum, kdy si bohatý manželský pár nastěhuje domů bezďáka. V tom je další slabina filmu - vtipy a potenciálně vtipné scény nejsou vydojeny, nejsou dotaženy do pořádné pointy, a je to škoda, škoda, protože jinak ten základ scénáře je fakt dobrý. Jo, a dal bych tam jiné písničky, tyhle, co tam jsou, vážně nic moc. A taky bych ocenil víc vtipů na téma měšťák na horách. Jo, a taky by mě zajímalo, kde poskytují rezervace na víc jak rok dopředu! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Heleně (Anna Polívková) v jedné části filmů hledá místo s mobilním signálem. Signál totiž nikde jinde není. Zajímavé však je, že ve scéně, kdy chce Richard (Martin Dejdar) políbit Heleně ruku, začne právě Heleně přicházet mnoho oznámení, a to i přesto, že v chalupě signál není. (Ivo.Rolcik)
  • Původně se měl film jmenovat „Blíž ke hězdám“. (ČSFD)

Reklama

Reklama