Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Smrt in-line (2002) (TV film) 

Jsem rád, že jsem E.Atalaye viděl i ve filmové roli. Myslel jsem si, že to bude nic moc, podle toho co jsem si přečetl, ale musím říct, že mě to celkem nadchlo a pobavilo :-) Dávám tři hvězdičky za hodně dobrý německý thiller a ještě jednu navíc za toho ,,trpaslíka na kolečkových bruslích'' :-D

plakát

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009) 

Jednička byla výborná. Dvojka už o něco horší. Chvílemi až moc šílené, např. ''sex scene'' bylo to jako vystřižené z nějakého porna :-D Jinak doufám, že když nám Chev Chelios opět přežil, bude trojka lepší. Takže tři hvězdičky a víc určitě ne! Fuck you Chelios...!!!!! :-)

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Dokonalý snímek o tom, kam až šikana může zajít. Těch dvou kluků mi bylo fakt líto. Měli by tento film pouštět na každých školách, aby žáci viděli, co se vůbec může stát, když někoho šikanují, i když u nás se to asi nestane. Nenudil jsem se ani na chvíli, takže taky proto pět hvězdiček :-)

plakát

Vlak plný peněz (1995) 

Je to takový průměrný akční film. Viděl jsem ho už asi 3x. Pokaždé když byl v televizi, tak jsem se díval a musím říct, že mě ještě ani jednou nenudil. Vždy mě Snipes a Harrelson pobavili vtipnými dialogy. Děj tohoto filmu je opravdu dobře vymyšlen, aj akční scény nejsou špatné. Až bude tenhle film opět v televizi, určitě se budu dívat, takže proto dávám čtyři hvězdičky.

plakát

Policajtem proti své vůli (2005) 

I když tento film není zase tak skvělý, dávám tři hvězdičky. Celkem jsem se párkrát zasmál a je to takový ten typ filmu, u kterého si rád oddychnu, třeba v pátek večer, když nic jiného v televizi není :-)

plakát

Tváří v tvář (1997) 

Podle mě Tváří v tvář je to nejlepší co jsem od Johna Woo viděl, ostatní jeho filmy se mi nelíbily natolik, jako tenhle. Fantastický akční thriller s dokonalou dvojící herců Cage / Travolta fakt nemá chybu. Proto také pět hvězdiček a dokonce i umístění v mé top 10, takže fakt bomba!

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Film, který proslavil Bruce Willise, jako John McClane který na vánoce v mrakodrapu postřílí všechny teroristy, zachrání rukojmí a sám vyvázne živý. Dokonalý akční film, u kterého jsem se nenudil ani chvíli. Pět hvězdiček je opravdu zasloužených!

plakát

Pravdivé lži (1994) 

Jeden z nejlepších Arnoldových filmů. Je to akční a zároveň vtipné, třeba ta honička na koni, fakt paráda. Samozřejmě skvělá režie. Prostě Cameron a Arnie, to je dokonalá dvojka, takže proto pět hvězdiček!