Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (3)

6nyeonjjae yeonaejung

6nyeonjjae yeonaejung (2008)

Jae-young (Gye-sang Yun) a Da–jin (Ha-neul Kim) spolu chodí už šest let. Vztah ale není zdaleka ideální, jak by se mohlo na první pohled zdát. Jae-young potká v práci náhodou děvče, které zde pracuje brigádně, a začne se s ním až příliš seznamovat, při čemž Da–jin pozná jednoho designéra, a začne se také sbližovat. Tyto události způsobují v jejich vztahu problémy…

Gin'iro no kami no Agito

Gin'iro no kami no Agito (2006)

Nevydařený experiment s geneticky upravenými rostlinami způsobil katastrofu na zemi. Většina populace byla vyhlazena. Zbytky lidí se snaží přežít na zpustošené planetě. Nezbedný chlapec Agita potká dívku Tuulu, která žila v minulosti. Její otec zajistil, aby přežila katastrofu. Shunnack, přeměněný člověk také z minulosti, chce pomocí Isutoky (systém přírodní obnovy) obnovit "pořádek" na Zemi. Plně si však neuvědomuje, co vlastně dělá, protože by musel obětovat všechny lidi, aby mohl planetu napravit. K porozumění přijde bohužel příliš pozdě.

Yasuwa minyeo

Yasuwa minyeo (2005)

Min-a Shin (Hae-jo) je slepá a má velice hodného přítele Seung-beom Ryu (Dong-gun), který jí ale neříká pravdu o svém vzhledu, protože se bojí, že by pro ni nebyl dost hezký. Avšak díky operaci může Hae-jo zase vidět. Dong-gun se zamotává do dalších a dalších lží a pořád se mu nedaří dostat se z nich ven. Ke všemu se začne o Hae-jo zajímat policajt Kang-u Kim (Jun-ho), který se do ní zamiluje. O získání Hae-jo tak vzniká zajímavé soupeření.

Reklama