Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Pořady (6)

Top Gear

Top Gear (1978)

Nejluxusnější pořad o autech, jaký kdo zatím stvořil. Suchej britskej humor, netradiční závody a srovnání a samozřejmě tři "králové", kteří si ze sebe navzájem pořád utahujou, to dělá atmosféru, kterou ostatní podobný pořady je tiše závidí a zhusta kopírujou. Ale Top Gear je jen jeden.

The Grand Tour

The Grand Tour (2016)

A velká jízda tří hračičků a "velkých kluků" pokračuje. V ještě větším stylu, s ještě většími náklady, ale s o to větší pohodou a bez servítků. Jen tak dál !!! Klasický Top Gear (BBC) s novými "moderátory" skomírá a nakonec se z něj stane nuda pro pár zatvrzelců a milovníků trapného Mata LeBlanca, který se sice tváří srdnatě a jako "starý matador", ale to je tak jediné co umí. BBC totálně pohřbila jeden skvělý pořad. Ale trio kamarádů a schopný Amazon udělali nový, ještě lepší a zábavnější. A že už to není tak moc o testování aut? No a co? Komu to vadí? EDIT květen 2020: Na prvním dílu 4. série už je vidět, že nápady docházejí, docházejí i síly stránoucím moderátorům a tak se nebudu divit když pořad skončí úplně (i speciály). James May se někdy koncem roklu 2019 v jednom rozhovoru nechal slyšet, že už toho má taky plný kecky a chce skončit. Takže teď už je to jen o tom jak dlouho se zbylým dvěma podaří Maye ukecávat k natočení dalšího dílu. Njn, čas člověk nezastaví, no. Ale že to byla parádní jízda ...

Meziplyn

Meziplyn (2013)

Honzovi dám rád plnej počet. Recenze ani vlogy nejsou odfláknutý, není "vtipnej za každou cenu" jako někteří jiní motorističtí "pseudo-novináři" a řekne o autě to podstatný, ale zajímavě. A v Bazarovkách se občas dotkne i některých hodně prodávaných ojetin, což se taky hodí.

Garáž

Garáž (2017)

V tomhle magazínu jsem našel plnohodnotnou náhradu za Autosalon, který je pro mě už pár let nekoukatelný. Páni moderátoři jsou nevtíravě vtipní, nabízí spoustu informací o testovaných autech a nemají potřebu mávat neustále rukama jak postřelená vrána, cpát divákům svoje idiotské rádoby "vtipy" a přirovnání nebo děti jednoho z tzv. "expertů" a hotely, které sponzorují jejich zbytečné výlety. Je vidět, že když produkce a moderátoři přemýšlí a poučí se z chyb konkurence, bez problému dokáží vyrobit poutavý pořad o autech. Nepotřebují obří rozpočet, nepotřebují se opičit po něčem, co stejně nikdy nikdo nedokáže zkopírovat a nepotřebují se divákům lacině podbízet. Prostě si na nic nehrají a mě to vyhovuje. Paráda!

Svět motorů

Svět motorů (2023)

Pan Vaculík je týpek :-) Jeho podstatně podrobnější recenze na Autocz mám sice radši, právě kvůli tý rozvláčnosti a technickým podrobnostem. Svět motorů si ale, snad kromě stolku z bloku motoru (někdo z Novy si prostě nemoh odpustit, co?), nesnaží hrát na českej TG, jako snad všechny ostatní televizní automagazíny. A to oceňuju. Pořad má svůj gesicht, svoje moderátory (ne ty, který byli odejiti odjinud nebo neschopný seriálový herce) a bude mít i svoje diváky. Jediná výtka, která mě napadá, je velkej počet testů v jednom dílu. Stopáž jednoho testu je pak moc krátká a tester toho o autě nestihne moc říct.