Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (270)

plakát

Deadpool (2016) 

Svěží vítr do už značně vyčpělých superhrdinovek a podobných akčních filmů. Příběh prostý, hlášky přisprostlé co jiného si přát od oddechovky u které se fakt pobavíte a nemusíte myslet na to jak svět prohnilý a komplikovaný

plakát

Oscar 2016 (2016) (pořad) 

Bez nápadu, trapný Chris Rock, stále se točící kolem toho, že nebyl nominován jediný černoch (přišlo mi snad víc rasistické to stálé opakování toho že se tak stalo, než to že se to stalo), klasicky neuvěřitelně dlouhé - 3 a půl hodiny, po každé čtvrt hodině reklamní pauza, ke konci snad každých 10 minut. Ale tak hlavně že Leo získal oskara :) PS: Simultánní překlad mi vadil maximálně první půlhodinu pak sem to přestal vnímat nepřišel mi nijak neprofesionální (přece jen tam byl F.Fuka), ale ty reklamní přestávky měla ČT využít tak, že když už tam má filmové kritiky na překlad, tak ti měli v těchto přestávkách komentovat oceněné filmy, či přenos jako takový, myslím že by to byla ve výsledku dobrá přidaná hodnota.

plakát

Modré stíny (2016) (seriál) 

Tak nakonec musím uznat, že něco to do sebe mělo a nad původní hodnocení přidávám dvě hvězdy, každopádně stále platí předchozí. Hrozný zvuk, někdy vůbec nejde hercům rozumět, někdy divně hlasitá hudba Prazvláštní kamera snímá herce většinou jenom na kraji obrazovky, důvod mi uniká. Obraz je vyblitý, vypadá to jako prohnané nějakým bílým filtrem ( nepřirozeně vysoký jas) Některé výkony herců - hlavně na začátku pan "oběť" profesor, to sem si chvilkama myslel, že to je nějaké home video Dlouhé nudné záběry, rozvleklé vyprávění, snaha o jakési artové pojetí. Dodíval sem se na to silou vůle a snad jen díky výkonu Martina Huby, který nezklame. Po tom co sem za dva dny shlédnul všechny díly Případů 1. oddělení je srovnání pro tuto minisérii debaklem.

plakát

Případ pro lyžaře (2016) (TV film) 

Přišlo mi to poměrně zvláštně zpracované, dosti krkolomně, možná tak nějak divadelně. Napětí budováno ale bez potřebného konečného wow efektu. Celkově trochu na efekt, ale rozhodně se nejedná o úplný propadák asi hlavně díky dobrým hercům a krásné zimě, + jedna hvězda za to že se ve filmu běžkuje :)

plakát

Terapie láskou (2012) 

Sice je pravděpodobné jak tento film skončí již od samotného začátku, avšak způsobem jakým je veden je neotřelý. Řeknete si že je to vážně jiné, jiné než jste byli od romantických filmů zvyklý a o to jde. Film totiž nevypovídá o normálních lidech podle filmového kýče ale o normálních lidech dle života.

plakát

Tři bratři (2014) 

Bavil jsem se celých 90 minut :) + Na české poměry opravdu super obal a úroveň

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Skutečně jsem to viděl.

plakát

Ďábel nosí Pradu (2006) 

Po dalších shlédnutích musím přehodnotit na 5*, tenhle film je fakt super. Nastavil standarty pro množství jiných filmů a seriálů. Mimo to opravdu super herecké výkony Meryl Streep, Anne Hathaway a taky Stanley Tucci