Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Poslední recenze (258)

plakát

Game Story (2024) (seriál) 

Nový český dokumentární minisériál "Game Story" by se mohl stát cenným příspěvkem k dokumentaci a oslavě české herní kultury, zejména historie významných časopisů jako Excalibur, Score a Level. Bohužel, na své cestě k tomuto cíli čelí zásadním překážkám. Hlavním nedostatkem je formát série. Patnáctiminutové epizody jsou nejen neúměrně krátké pro zpracování tak rozsáhlého tématu, ale také se nepodařilo efektivně využít tento omezený čas. V důsledku toho příspěvky hostů, jako je Pavel D., působí nevyužitě a neúplně. Porovnání s obdobnými seriály od Netflixu, jako je "High Score" nebo "Power On: The Story of Xbox", zdůrazňuje, co "Game Story" chybí. Tato mezinárodní produkce nabízí poutavé, hloubkové pohledy s delší dobou trvání epizod, což jim umožňuje hlouběji se ponořit do příběhů, krizí, napětí a objevů, které jsou pro tento žánr klíčové. Jako daňový poplatník a fanoušek české herní historie cítím zklamání, že "Game Story" nedostalo prostředky nebo formát, který by mu umožnil zářit. Šance na oživení a podrobný pohled na milovanou éru herních časopisů tak míjí. Je zřejmé, že více prostoru by umožnilo seriálu nabídnout více – nejen fakta, která jsou běžně dostupná na blogu autora, YouTube kanálu nebo v článcích, ale i vzácné, nevyprávěné příběhy a zákulisní informace. Výsledkem je, že "Game Story" se může jevit jako promarněná příležitost, možná výsledek omezeného rozpočtu nebo nejistoty České televize investovat do něčeho s větší přidanou hodnotou. Tento seriál tak zůstává v pozadí potenciálu, který měl.

plakát

Připoutejte se, prosím! (1980) 

Kultovní komedie z roku 1980, režírovaná Jimem Abrahamsem a bratry Zuckerovými. Tento film je parodií na katastrofické filmy a vyznačuje se svým specifickým humorem, který zahrnuje absurdity, slovní hříčky a vizuální gagy. Příběh sleduje bývalého pilota Teda Strikera, který se musí chopit řízení letadla, když se posádka a cestující stane obětí potravinové otravy. Leslie Nielsen hraje doktora Rumacka a jeho výkon přispěl k jeho reputaci jako komediálního herce. Film Airplane! je známý svou nepředvídatelností a schopností rozveselit diváky různých věkových skupin. Jeho vliv na komedii je nezměrný a dodnes si udržuje status klasiky žánru.

plakát

Ninja Kamui - Episode 5 (2024) (epizoda) 

Pátá epizoda seriálu "Ninja Kamui", přináší důležitý obrat v příběhu a je klíčová pro další rozvoj série. Tato epizoda ukazuje Higana, jak čelí množství ninjů a najatých vojáků v pokusu konfrontovat Yamajiho, což vyústí v dramatičtější a akčnější scény než v předchozích dílech. Zde vidíme Higana v boji proti čtyřem ninjům v brnění, což představuje značnou výzvu a přináší několik napínavých momentů. Bojové scény jsou dobře choreografované, což je příznačné pro tento seriál a ukazují Higanovy dovednosti a odhodlání. Tato epizoda také prohlubuje zápletku týkající se vztahů mezi hlavními postavami a organizací, která stojí za nimi. Epizodní díl Legend Begin se vyznačuje vynikající animací a vizuálním stylizováním, což činí z tohoto dílu vizuálně atraktivní zážitek. Závěr epizody nastavuje napínavou atmosféru pro další dějový vývoj a zanechává diváka v očekávání toho, co přijde dál. Celkově je pátá epizoda napínavým a působivým příspěvkem k sérii, který zvyšuje laťku pro následující díly.

Poslední hodnocení (3 401)

Fallout - Konec (2024) (epizoda) (S01E01)

13.04.2024

Game Story - Holki (2024) (epizoda) (E10)

07.04.2024

Game Story - Vrchol (2024) (epizoda) (E09)

07.04.2024

Game Story - Továrna (2024) (epizoda) (E08)

07.04.2024

Game Story - Pán jeskyně (2024) (epizoda) (E07)

07.04.2024

Game Story - Receptář (2024) (epizoda) (E06)

07.04.2024

Game Story - Samorost (2024) (epizoda) (E05)

07.04.2024

Game Story - Záblesk (2024) (epizoda) (E04)

07.04.2024

Game Story - Komunita (2024) (epizoda) (E03)

07.04.2024

Reklama