Reklama

Reklama

Obsahy(1)

216 let poté, co jaderné útoky zpustošily planetu, se Lucy, obyvatelka podzemního úkrytu, vydává na povrch zachránit svého otce. Mezitím se Maximus, šikanovaný člen vojenské frakce, možná dostává na pokraj svých sil. (mikki089)

Recenze (47)

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Tak ma synáčik vtiahol do ďaľšieho seriálového dobrodružstva na motívy hry, o ktorej existencii som nemala ani potuchy.Zatiaľ som sa ešte nerozhodla, či mu obetujem ďaľšie hodiny zo svojho života, alebo ho hneď na začiatku odpíšem ako nedávno The Last of Us.Začiatok ohromujúci, do toho atmosféra a úžasná hudba 60-tych rokov, potom už len pre mňa trošku  zdĺhavá motanica.Mám pocit,že som sa týchto apokalyptických záležitostí trochu prejedla a že sa strašne veľa súčasných seriálov uberá práve týmto smerom. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti chybí kousek. Už podle trailerů se zdálo, že Fallout by mohl vybočit z řady nepovedených adaptací herních titulů a první díl rozhodně dává naději. Svět je ztvárněný naprosto dokonale, CGI je naprosto minimální nebo nerozpoznatelné, postavy sympatické (Walton Goggins je neskutečně charismatický!!!) a filmařsky je to zvládnuté dokonale. Fanoušci Fallouta budou určitě vrnět blahem. ()

Reklama

Hatred 

všechny recenze uživatele

Vypadá to pěkně, jen proč je to tak hrozně debilní? Scénář děravý jak řešeto a v něm se potácí pár figur, ve Vaultu nikdo nepozná nájezdníky z povrchu, otevřený druhý vault, nájezdníci zdvořile vyklízející pole… Ale tak vypadá to cool, sem tam přijde hláška, pokud neznáte starý Fallout, tak se vám to asi bude líbit. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem megaprůser a vůbec se mi do toho nechtělo. Westworld byl pro mě nažehleně škrobená nuda a dostal jsem…? Překvapivě velmi slušnou porci nenáročné popcornové zábavy. Není to teda tak temný, jak bych od Fallout očekával, ale tahle krásně brutální vizuální laskomina říznutá ujetým humorem po prvním díle vyloženě baví a nehraje si na nic moc víc. A to je sympatický. ()

whitey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovnou napíšu, že jsem fanda (novodobé) série. Fallout 3 bral hodně dlouho jako nejlepší hru...když jsem někdy v roce 2009/10 pařil jako puberťák, myslel jsem, že nic lepšího není...A pak přišel New Vegas, kterej skoro všechno udělal lépe, a mám na něm tak 250 hodin. Upřímně, tušil jsem, že to bude v červených číslech, ale spletl jsem se, myslel jsem, že to bude mít tak 75, něco pod úrovní The Last of Us , takže mě takhle vysoká čísla potěšila. A protože znám Bethesdu a vím, že 4 díl se moc nepovedl, nedával jsem si moc velké naděje ani moc velký hype. Každopádně, začalo to docela dobře, ale ne zase tak, aby to mělo 91 procent, vy blázínci! Začátek v LA šel natočit lépe (tady třeba vede The Last of Us, kde režie a celkové pojetí se zdá být o třídu lepší), Vault hezkej, holka v pohodě, vault jumpsuity nic moc...Moc jsem nepobral ten katalyzátor a hlavně ten konec tohohle segmentu - to se teda Vault ubránil???? a první okamžiky mimo Vault taky šlo udělat lépe. Pak je to Brotherhood of Steel, který je takový nemastný neslaný. A nakonec zpátky k začátku Ghoul...ten toho moc nenabídl. Už jsem tomu chtěl dát 3, ale pak přišla na konci dílu upoutávka na celou sérii, která to hodně vylepšila a docela zahajpovala, tak dávám 4 s udřenýma ušima...Ale na další díly se vcelku těším. ()

Zajímavosti (3)

  • Dětem se v televizi pustí „Grognak the Barbarian“ – fiktivní komiksová série, kterou můžeme nalézt ve videohře „Fallout 4“ a která má celkem 10 dílů. (Veskoslav)
  • Ve scéně, kdy jde Lucy (Ella Purnell) do zbrojnice, můžeme vidět na stolku české náboje Sellier & Bellot. (UncleMorty)
  • Píseň „Orange Colored Sky“ z roku 1950 byla také použita v televizní reklamě na New Vegas a později ve videohrách jako „Fallout 4“ a „Fallout 76“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama