Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbení režiséři (10)

Peter Jackson

Pítře, smekám! co jednou, pětkrát!! Jak hned nabereš kila, letím nach NU ZÍLEND a odháním od tebe Fran Walsh...a ostatní člověčiny ženského rodu!  Patří ti dík za PŘÍZRAKY a samože...za TOLKIENAČKY!

Sean Penn

Podlehlá charismatu Seana Penna píši tento komentář: supr, pěknej, inteligentní, šarmantní, sympatickej, nadanej.....proč to píšu? všeci vědí, dík za útěk do divočiny a za Milk!

Tim Burton

Říkají mě žíravina Timburtonovské fantasieee! LOVE IT!

Tony Scott

Uchvatný manevry s těžkopádnou kamerou, skvěle poutavý styl záběru a bezpochyb! suprová spolupráce s Denzelem Washingtnem! Uí! (R.I:P: I really love your work with camera :( )

Ridley Scott

Slavný bratr, slavného bratra. !!! Hlavně za Gladiátora.

Michael Bay

Jdou transformers z hospody a jeden z nich povídá: Nesložíme se hoši na taxíka? Režisér, jehož uderně znějící jméno vyvolává vzpomínku na všecky jeho filmy řadící se mezi mou nejoblíbenější dvacku! (transformers, skála, pearl harbor,mizerové...;) aú!

Darren Aronofsky

Viděla jsem dva filmy z tvý dílny - oba ve mě zanechali pocit určité formy či podoby, jak chceš...řeknu to takhle, po dvoutýdenní depresi, poklesu životní aktivity a přebujelým hloubáním o smyslu života si už NIKDY Requiem za sen nepustim, leda tak z pěkný vejšky dolů...ne že by to byl špatnej film, naopak.... :-) jinak za fontánu, jenž mě nadosmrti sblížila s jedním mým kamarádem, ti děkuju! PS. máš krásnou ženu...