Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (117)

plakát

Génius (2017) (seriál) 

Výborný seriál který mně víc a víc baví. Navíc se film natáčel z části u nás ve městě takže k seriálu mám jistý vztah. :-)

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Avengers po DCovsku. Můj dojem vystihuje jedna hláška z filmu od Alfreda. Kéžby se vrátila ta doba vybuchujících tučňáků,...:-(

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) 

A to už jsem si myslel, že větší dno televizní tvorby, než soudkyně Barbara fakt není.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Jak X-meny mám rád tak celou trilogii o Wolwerinovi nesnáším a přijde mi jako naprosto zbytečná a promarněná. První díl ještě ok odpověděl na spousty otázek, dvojka už úplně o ničem a tahle trojka ta snad nestojí ani za komentář důchodci na tripu. Ne takhle si film opravdu nepředstavuji.

plakát

Star Trek: Discovery - Návrat Klingonů (2017) (epizoda) 

Jako Trekkie jsem za každý nový Star Trek vděčen. Ale shlédl jsem první epizodu STD a zatím to nebylo špatné doufám že to bude jen a jen lepší. A zároveň jsem shlédl i třetí epizodu Orvillu a musím říct že Orville má neuvěřitelný raketový nástup a epizoda od epizody je lepší a lepší pokud nepřijde v brzké době raketový pád tak to bude mít STD a další již známe ST díla sakra těžké. Ta třetí epizoda měla vše co by měla mít a klobou dolů za to, zároveň se těším i na další epizody STD ale už teď se bojím že Orville bude pro mně ten nový ST a STD bude jen nový dobrý sci-fi seriál ale nepředbíhejme zatím jsou venku 3 a 2 díly a v tomto stavu nelze říct žádný ortel až to budou 3 a 2 série tak pak se o tom můžeme bavit co je lepší. Ale toto je můj subjektivní názor po shlédnutí třech dílů Orville a jednoho dílu DSC. A jak říkám těším se na oba seriály ale Orville má jasně navrch. Ale na nové díly DSC se těším jen doufám že to bude méně akční a více Star Trek.

plakát

The Orville - O dívce (2017) (epizoda) 

Seriál jsem bral jako takovou "výstelku" a doplnění k STD a jako Trekkie jsem za každý Star Trek vděčen. Shlédl jsem první epizodu STD a zatím to nebylo špatné doufám že to bude jen a jen lepší. A zároveň jsem shlédl i třetí epizodu Orvillu a musím říct že Orville má neuvěřitelný raketový nástup a epizoda od epizody je lepší a lepší pokud nepřijde v brzké době raketový pád tak to bude mít STD a další již známe ST díla sakra těžké. Ta třetí epizoda měla vše co by měla mít a klobou dolů za to, zároveň se těším i na další epizody STD ale už teď se bojím že Orville bude pro mně ten nový ST a STD bude jen nový dobrý sci-fi seriál ale nepředbíhejme zatím jsou venku 3 a 2 díly a v tomto stavu nelze říct žádný ortel až to budou 3 a 2 série tak pak se o tom můžeme bavit co je lepší. Ale toto je můj subjektivní názor po shlédnutí třech dílů Orville a jednoho dílu DSC. A jak říkám těším se na oba seriály ale Orville má jasně navrch.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Film postavený na Googlu, Applu a Facebooku bez této "svaté" trojice by tento film nikdy nevznikl a jeto až mrazivě aktuální. A opět je zde krásně ukázáno že pokud film na něco poukazuje a nutí k zamyšlení má zde špatné hodnocení. Myšlení totiž bolí ,....

plakát

Život (2017) 

Velmi nepovedená a velmi odfláknuta VĚC ve vesmíru. S tolik srovnávaným Vetřelcem to má společného asi tolik jako Soudkyně Barbara s Kriminálkou L.A.

plakát

T2 Trainspotting (2017) 

Jak řekl Sick Boy je mi líto i když se snažím tak nic necítím. Je to jen nostalgie. Nezklame ani nenadchne.