Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 8

Recenze (207)

Hugo_brunasi 

všechny recenze uživatele

I když hodnotím tak, jak hodnotím, nevidím to až tak negativně. Jasně, herecký výkony jsou jaké jsou, ale koho tam čekáme? Aby to odpovídalo popisu, je logické, že tam nedají to nejlepší, co dokáže česká kultura nabídnout. Takže mi komentáře stylu: "příšerné herecké výkony" nedávají úplně smysl... mě to k takovému pořadu prostě sedí. Kdo čeká celovečerní holywoodskou reality, bude rozhodně zklamán. Kdo chce úplně vypnout mozek, je to pro něj ideální. Neříkám, že se na to dá koukat pořád, ale oceňuji formu něčeho, co tu pravděpodobně ještě nebylo (alespoň z pořadů natočených v tuzemsku) ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Určitě to není zlé jak zde někteří říkají. Ano všechno je to nahrané, některé věci se opakují a některé případy a reakce lidí jsou tak pitomé, až bych řekl, že se jedná o samotnou parodii. Třeba, když policistovi mladík tvrdí, že nemá doma zvíře a nakonec se přizná, že teda má psa a oni pak vstoupí k němu do bytu a policista řekne, že tam má misku a vodítko, že asi nějaké zvíře má. :D Ale to větší je to někdy zábava. Každopádně příjemně se u toho objedvá takže ty 2* si to určitě zasllouží. ()

Reklama

DzejjPii 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha "fake" pořadů, s kterými se poslední dobou nějak roztrhnul pytel. Tenhle je ale natolik stupidní, že je svým způsobem vlastně velmi zábavný a stal se pro mě takovým guilty pleasure. Je to zcela evidentně fake a ti, kdo si myslí, že to je opravdové, těch je mi velmi líto a nechť si přečtou prohlášení Policie ČR, která se od pořadu distancuje. Postavy se většinou chovají naprosto dementně, dialogy jsou jako ze zvláštní školy, herecké výkony jsou až na vyjímky směšné a herci občas mají evidentně co dělat, aby se nezačali smát. Scénář je předvídatelný asi jako pedofil na dětském hřišti. Bavíme se tím, že se pokoušíme uhodnout, co se bude v pořadu dít dál a většinou se nám to i podaří. Budiž mi odpuštěno spoilerování u takového skvostu, ale stalo se tam třeba, že "policisté" byli přivoláni k autu, které mělo puštěné nahlas rádio. Když přijeli, tak zjistili, že týpkovi, který byl v autě, byl sebrán řidičák. Týpek samozřejmě tvrdil, že auto jenom umýval a čekal na svého otce. OK. Tak si popovídali, řekli mu, ať to ztlumí a jeli dál. A naprosto vždy, když to skončí takhle domluvou, tak se policisté rozhodnou udělat ještě jednu otočku kolem pro jistotu a můžete si být jisti, že při té další otočce už pachatele chytí. A samozřejmě tohohle chytli, jak jede s autem, i když má zákaz řízení. Zázračně se poté za několik sekund po tom, co ho chytli, také samozřejmě zčistajasna objevil jeho otec, aby se s ním mohl hnedka začít hádat. To samé se stalo s týpkem na hoverboardu, který měl na náměstí narážet do lidí. Když naši chrabří hrdinové přijeli, tak tam jenom stál a nic nedělal - takže to skončilo domluvou, že tam už teda jezdit nebude. Poté "policisté" odjeli, ale rozhodli se udělat pro jistotu ještě jednu otočku a samozřejmě, že ho při ní chytli, jak narážel do lidí. Chování "policistů" je také dosti podivné, pletou si občas pojmy, zatýkají lidi skoro na potkání a nebojí se křičet i na duševně nemocné. Určitě by je GIBS neminul, i když kdo ví, jak by to dopadlo, ku*va ty ku*do, že jo. Na druhou stranu, jsou extrémně efektivní a žádný zločinec se před nimi neschová, většinou teda kvůli tomu, že je pár metrů od nich a nenápadnej jak sáňky v létě. Kdyby byli policisté tak efektivní doopravdy, tak by zachvíli neměli co řešit. Jedno mi ale nejde do hlavy - proč se dělá takový fake pořad. Herci se s tím nebudou moci pochlubit, protože určitě museli podepsat nějakou formu mlčenlivosti a musí se je také všechny zaplatit. Předpokládám, že zadarmo to nedělají. Nevyšlo by levněji se s nějakými opravdovými policisty domluvit a jezdit s nimi doopravdy? Určitě by to nemělo takových zvratů a nebylo by to takové drama, když by půlku času strávili vypisování bločků, ale na druhou stranu - bylo by to skutečné a vyšlo by to asi i levněji, ne? Každopádně - toto dílo je rozhodně nepopsatelný skvost, který se musí vidět. ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Nedivím se, má tenhle pořad právní tahanice kvůli tomu, že neukazuje skutečnou policejní práci, ačkoliv se tak prezentuje. Divím se spíš, že na to někdo kouká a že tu hrůzu ještě nezrušili kvůli otřesným výkonům, debilním "příběhům" a retardovanému formátu na bázi Soudkyně Barbary. Jsem bytostně přesvědčen, že pořady jako Policie v akci snižují IQ pravidelných diváků. ()

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Perfektní ukázka hloupých, tupých a špatných lidí. Moc se mi to líbí, hlavně když vidím, jak stupidní dokáží být lidé. Jestli je to opravdové či ne, nezáleží na tom. Je to založené podle skutečných událostí. Navíc pokud jsem jednou viděla, agresoři nebyli herci. Ano, proč by kameramani nasazovali své životy, ale stejně si pořád myslím, že to je opravdové. Velmi zábavné, když vidím různé potyčky stupidů, kteří osahávají ženy na ulici a mezi policisty. A jestli si myslíte, že jsem divná, že jim dávám pět hvězdiček, tak to se pletete. Ti, kdo jsou zde divný jsou např.: ti, kteří hodnotí pořad Tlouštíci čtyřmi hvězdičkami. Ale jak říká můj kamarád, každý má svůj názor. Pořad vtipný a zábavný. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • V 16. epizodě 2. série se opakovaně objeví záběr na policejní automobil, který má nápis „Policie“ na dveřích přelepen nápisem „Filmová rekvizita“. (Žralok)
  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)
  • Všichni policisté včetně Jakuba Ulricha, Jana Kaprálka, Tomáše Soukupa a Válka jsou reální policisté. (Fuhman.Dajar)

Reklama

Reklama