Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (3 179)

plakát

Tetris (2023) 

Je dobré, když se najde dobré téma na film, režisér, herci a všechno se nebere tak vážně. A to se tu opravdu povedlo. Tetris jako hru znám dlouho, akorát mě nikdy nenapadlo, že o tom bude tak dobrý film. A ono jo. Navíc, obsadit do rolí Japonců Japonce a Rusů Rusy a nechat je mluvit jejich rodným jazykem je počin, který se v poslední době sice šíří, ale automatické to stále není. Takže i za to si film zaslouží pochválit. Celkově vzato dvě hodiny utekly jako voda a zůstal pozitivní zážitek.

plakát

Sedm schodů k moci - Epizoda 4 (2023) (epizoda) 

Místy je to takové dost naivní, dalo by se říct trapné. Ale celková linka mě baví, resp. to, jak je seriál stavěn. To opět musím vyzdvihnout.

plakát

Sedm schodů k moci - Epizoda 3 (2023) (epizoda) 

Tady se už hraje tvrdá hra. A zpracováno je to navíc dobře. Čím dál tím víc mám z tohoto seriálu dobrý pocit.

plakát

Sedm schodů k moci - Epizoda 2 (2023) (epizoda) 

Dobré navázání na předchozí část a pěkně se to rozvinulo. Jo, tohle je velmi příjemná změna, když občas vidím, co se u nás točí.

plakát

Sedm schodů k moci - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Na naše seriály to bylo docela dobré. Asi klíčem k tomu bude scénář Klímy, který se v prostředí orientuje.

plakát

Amsterdam (2022) 

Ačkoliv to byl místy zajímavý film, tak celkově mě nenadchl. Celkově tak převládl znuděný dojem, byť hlavní myšlenku jsem pochopil. Nevím, proč se Bale to takovýchto snímků pouští, on sám má podle mě na mnohem víc než na toto. Ale ono jinak se hodnotí výsledek a když čtete scénář.

plakát

For All Mankind - Season 3 (2022) (série) 

Na jednu stranu tu byl výborný impuls s dobýváním Marsu a pokračováním vesmírných závodů s překvapivým vítězem. Ale celkově to nebylo zas takové, jak jsem očekával. Stává se z toho tak trochu jiná telenovela, dobývání vesmíru šlo trochu stranou.

plakát

For All Mankind - Návrat domů (2022) (epizoda) 

Jako jo, tento díl nebyl špatný. Stále přemýšlím jak moc byla nutná prezidentská linie. Ale ten závěr, to bylo moc. To už se z toho snad stává komedie nebo co?

plakát

For All Mankind - Písky Áreovy (2022) (epizoda) 

Práce dobře odvedená, ale opět mi to přišlo nějaké roztahané. I když tady to nejspíš bylo záměrně, ale i tak mám ten pocit.