Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Legie (2010) 

Za poslední dobu, pro mě určitě jeden z horších filmů. Čekal jsem aspoň pořádnou akci a kromě zmrzlináře se mi tam toho moc nelíbilo :D

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Neplánované nahrazení Ledgera trojlístkem (Depp-Law-Farrell) se Gilliamovi povedlo. Čekal jsem ale víc. Konec do sebe krásně zapadl, ale celkově na mě film působil utahaným dojmem.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Na tenhle film jsem se hodně těšil i trailery mě hodně nalákaly. 3D mě hodně zklamalo, celý film mi připadl rozmazaný. Film i když jel v rychlém tempu, mi oproti originálu připadl prázdný a bez energie.

plakát

I Love You Phillip Morris (2009) 

Celou dobu sledování jsem se skvěle bavil. Po dlouhé době film u kterého jsem se od srdce zasmál. Nic mi tam nechybělo a Carrey s McGregorem sehráli skvělé herecké výkony.

plakát

Fontána (2006) 

Když jsem se dokoukal, tak jsem nad filmem pořád přemýšlel. Tenhle pocit bych si přál mít u každého filmu. Každopádně fontána mi dala, co si jako divák přeju od skvělého filmu. Z hudby mi ve vyhrocených scénách běhal mráz po zádech. A konec ten mě úplně položil na lopatky, určitě film který je nutno vidět.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Tak na tohle jsem se musel podívat asi třikrát po sobě, aby mi to vůbec dávalo nějaký smysl. Zajímavě udělaný film, který mě často zmátl. Soundtrack z filmu je taky úžasný a dává celé podívané super nádech. Doporučuju několikrát zkouknout ;)

plakát

Big Lebowski (1998) 

"Kde sou ty prachy Lebowski?" "Asi v tý míse, ještě se tam podívám.." Skvělý film, plný výborných hlášek.. Život flákače se může ze dne na den změnit, jenom kvůli jednomu koberci :)

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

patří jednoznačně k mým nejoblíbenějším filmům. už ani nepočítám kolikrát jsem tento film viděl, ale co je důležitější, že mě nepřestal bavit. hlášky z filmu použím i v životě. líbí se mi, že film je rozsekán do časové promíchaných epizod. prostě skvélá zábava a spousta akce + hvězdné obsazení. pro mě nezapomenutelný film.