Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (11)

plakát

Ledová planeta (2004) 

Ale jo, dá se...neb jsem jen obyčejná ženská a Dolphík sakra pěknej chlap, takže proč se nepokoukat ;-)

plakát

Warrior (2011) 

Ejhle, jak snadno a rychle by se daly řešit rodinné spory. Žádné sedánky u psychologů. Dejte si na férovku po čumě (aspoň se vyplaví všechny nahromaděné křivdy a emoce) a hned bude zase dobře. Do každé rodiny! Aneb tahání kostlivců ze skříní v praxi...

plakát

Agent bez minulosti (2002) odpad!

Zase další hyperpřehodnocený film, achjo. Kdysi jsem viděla dvojku a byla to bída, takže když jsem byla nalákána na shlédnutí skvěle hodnoceného filmu (který se v čj zrádně jmenuje naprosto odlišně), tak jsem vytrvala i přesto, že se mi identita filmu ("ježiš, to je Bourne, no potěš") odhalil už v úvodních titulkách. Řekla jsem si, ale co, třeba se to konečně vysvětlí, asi mi u té dvojky chyběl úvodní vhled. Navíc jedničky přece bývají lepší než další díly, no ne? Omyl. Bylo to horší než ta dvojka (a to bych před lety ani nepředpokládala, že je vůbec možné). Obyčejná sračka, která kolem vás prosviští a za týden už si ani nevzpomenete, o čem to vlastně bylo ("Jó, to je ten film, jak tam surfoval na tom chlapovi?"). Je to jako čekání na Godota...a žádné vzrůšo prostě stále nepřichází a nepřichází...

plakát

Con Air (1997) 

Opravdu mi není jasné, jak tenhle film může mít tak vysoké hodnocení. Ne, že by děj nebyl zajímavý, ale ta hudba! Wagner by jim práci s leitmotivy mohl závidět, protože tak podbízivé téma u hlavního hrdiny - to se jen tak nevidí. Až mi Cage chvílema vyloženě lezl na nervy, jak se choval iracionálně, ale přitom jsem přeci neměla být na pochybách, jakej je to přece drsňák a "správnej chlap". A některé dialogy byly taky celkem výživné (v závěrečné scéně s medvídkem mi té holčičky bylo spíš líto, co se jí chudince asi mohlo honit hlavou)...chvílemi jsem měla pocit, jestli jsem si nespletla žánr a nejedná se o parodii. Třeba trojstupňové zabití Malkoviche v závěru - bylo to opravdu nutné? :-D Proboha, co to sakra bylo?!

plakát

Horší už to nebude (2006) odpad!

Dala bych dvě hvězdy, ale když vidím těch 80 % (COŽE?!), kolik to momentálně má, tak se musím alespoň pokusit trochu vyrovnat váhy, aby podobným zklamáním jako já neprošlo více diváků. Čekala jsme kvalitní komedii, dostala jsem uslintanou bejkárnu bez pořádné pointy. Skutečně horší už to nebude...jak trefný název!

plakát

Andělé pomsty (2002) 

Dávám maximum, co lze, a to ještě jenom kvůli Hauerovi ;-)

plakát

Králové ro(c)ku (2006) 

Jóóóó, je to úchylárna, ale fakt dost dobrá...začátek super, prostředek možná trošku slabší (i když např. koupání v jahodové řece mě odrovnalo :-), ale závěr vše náležitě vynahradí - ten ďábel je prostě dokonalej!!! Hudba skvělá, nikdo se tam s ničím nepáře...to mi sedí, já jsem se skvěle pobavila.

plakát

Četa (1986) 

Než jsem film shlédla, domnívala jsem se, že opět půjde o běžný válečný masakr se spoustou naturalistických detailů. Byla jsem příjemně překvapena, protože hlavní konflikt děje se odehrává ve "vlastních řadách". Je zde (možná až moc černobíle) představena úplně "pohádková" plejáda charakterů. Boj křiváka s klaďasem...a my můžeme sledovat, co na to okolí (zbabělost většiny a skoro až zbošťování neřáda, který jako by byl nesmrtelným démonem). Závěr mě naprosto uspokojil, protože pro mě symbolizuje naději a víru v lidskou sílu a charakter. Dafoe je tu prostě skvělý!!! Pár záběrů se mi před usnutím neustále honilo před očima, až jsem se bála, že snad neusnu.