Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (179)

plakát

Kronika (2012) 

Film na jedno podívání aneb o tom jak to dopadne, když se ze tří amerických hlupáků stanou Supermani. Myšlenka byla lepší než provedení.

plakát

Nevěstinec (2011) 

Kde nic, tu nic. Od první do poslední minuty jen nuda, nuda a zase nuda. Sem tam mě zaujalo nějaké to poprsí či "úsměv od ucha k uchu", ale to je asi tak všechno... První dva obrázky v galerii dokonale vystihují, o čem je celý tento film.

plakát

Kung-fu nářez (1979) 

Klasická asijská bojová komedie s poctivě zpracovanými souboji a fintičkami. Název filmu nelže - chvílemi to byl opravdu docela nářez. Zajímavé je, že občas se vyskytnou i dosti brutální scény (vraždy), které do komedií nepatří. Což ale není vůbec na škodu - příběh tím alespoň trochu získává na uvěřitelnosti a srandy je i tak dost.

plakát

Spi, děťátko, spi (2009) 

Na jedno podívání dobré, ale jinak mi to přišlo takové... nijaké. Žádná z ženských postav mi nebyla sympatická, natož jejich chování, takže jsem neměl s kým soucítit. Film mi nepřišel ani nijak zvlášť dramatický, vlastně se v něm nic závažného nestalo. Řekl bych, že většinu problémů si holky způsobily samy svou vlastní hloupostí a primitivním jednáním. Konec šel někam do ztracena, asi už nebylo co říct. Mám pocit, že toto dílo mi asi na dlouho v paměti neutkví.

plakát

Tady to musí být (2011) 

Herce Seana Penna mám rád, ale ne v této podobě. Obzvlášť se mi líbil v Tajemné řece, ale touto ohavnou maškarní rolí u mě hodně klesl. U filmu jsem se nudil o sto péro, neboť asi nejsem na dostatečně vysoké intelektuální úrovni. Divné postavy, divný příběh, divné všechno. Pro mě naprostá ztráta času. Obyčejná zhovadilost.

plakát

Atrocious (2010) odpad!

Nuda od začátku až do konce. Nejprve nezáživné blábolení, potom běhání s kamerou po baráku a po lese. To bych uměl taky. Otřesní herci, stupidní děj, nulová atmosféra, všechno špatně. Ubohá kopie Záhady Blair Witch bez jakéhokoliv nápadu. Laciné nic. S takovými "horory" běžte už (s prominutím) do prdele!

plakát

Prvotní strach (1996) 

Určitě nejlepší role Richarda Gera, kterého jinak moc nemusím, ale tady se mi kupodivu docela líbil. A Edward Norton, ten vážně neměl chybu, těžko by to někdo nezahrál líp. Konec potěšil a musím se pochválit, že mi "to" došlo ještě o chvíli dřív než Gerovi. Kvalitní film - 4 hvězdy.

plakát

Baby Blues (2008) 

Tak to byla teda hodně silná poporodní deprese. :-D Škoda toho naivního závěru, kde je tatík natěšený na další dítě. Absurdní. Jinak se výjimečně ztotožňuji se zdejším hodnocením 68%. Mohlo to být lepší, ale pobavil jsem se dobře.

plakát

Legenda o slavném návratu (2000) 

Jeden z mála sportovních filmů, které mě zaujaly a bavily. A ještě k tomu o golfu. Kdo by to byl řekl? :-)