Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (634)

plakát

Otevřené moře (2003) 

Vyhledal jsem další film s žralokem. Bohužel jsem viděl akorát hezky sestříhaného bobra a zbytečně natahovanou průměrnou filmařinu. Za dobrý konec přidávám malé bezvýznamné plus.

plakát

47 metrů (2017) 

V rámci toho co jsem viděl za uplynulé měsíce, tak tento film působí jako skvost. Napětí pod vodou funguje dobře, žraloci na jedničku, plus mínus zachovaná realistická stopa. A zcela výjmečně to nezprznil konec. Jsem spokojen a hezky pokousán.

plakát

Storm Warning (2007) 

Tleskám! Celý film a jeho děj bych dokázal popsat třema slovama. Já si totiž ten úchylacký úlet chci nechat jen pro sebe. Teď se vzbudil taťka a já musím jít.

plakát

Smrt ve tmě (2016) 

A tak jsem se 75% filmu nudil, abych v posledních minutách viděl pár neočekávaných zvratů. Dost málo na film od kterého jsem čekal daleko víc.

plakát

Nerve: Hra o život (2016) 

Moderní kabátek v moc hezkých barvách to je asi jediné pozituvum co mohu napsat. Ehmm ještě soundtrack nebyl úplně marný, tím jsem prakticky zkončil u toho co se mi líbilo. Zbytek naprostý otřes pro 12 letou pipku co právě zažívá svůj první měsíc po menstruaci a tak nějak neví jako to bude všechno dál. Naprostá ztráta času.

plakát

Vlak do Pusanu (2016) 

Povedená rejžová zombie taškařice. Sice vše co nám tento zombie nákyp nabídne bylo již xkrát viděno, ale to v tomto případě vůbec nevadí. Vlak jede svižně, vyloženě stupidní výhybky pak strojvedoucí nedělá. Slušný konec celou povedenou zombie záležitost jen podtrhuje. Víc takových nákypů na jeden večer.

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Legenda o hezkých efektech a hudbě a všem co k dnešní vizuální stránce patří. Zbytek mě silně nudil, nenadchnul a často jsem zýval. Waltz a SLJ si odehráli své, ale ani to tentokrát nestačilo na to vytáhnout tento brak někam k průměrnému hodnocení.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Rolanda má celkem rád, nikdy mi jeho braky nevadily, ale tenhle pamlsek je pro mě až přiliš sladký. Neuvěřitelně hloupá zábava, kterou nevykoupí ani drahé efekty a pár slušných akčních scén. Roland se tímto filmem dostal za hranu, kdy jsem schopen zavřít všechny tři oči a bavit se....u tohoto filmu jsem už spíše trpěl.

plakát

Gangster Ka: Afričan (2015) 

První díl se mi líbil o kus víc, přesto má i pokračování co nabídnout a to nepíšu o českém měřítku, které i Afričan jasně překračuje.

plakát

Gangster Ka (2015) 

Po nepřehledné úvodní části, nám pan Pachl nabídne velmi svěží oder, který je snad závanem lepších filmových zítřků v naší krásné zemičce. Osobně mě už nebaví koukat na české hořkodramatické komedie, kterých produkujeme jako pacient předávkovaný projímadlem. Pachl natočil film, na který se rád podívám znova, aneb jeden z mála českých filmů co mají kvalitu co neurazí a jejich označení není komedie. Komedií je pouze skutečnost v jaké republice žijeme. Káčko zabralo a já mu dám pětku. A soundtrack je kuledrásající.