Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (117)

plakát

Angie Tribeca (2016) (seriál) 

Pro jednou zase něco úplně jiného. Spousta vtipů a gagů, jednoduchých a přímočarých, ale přesto velmi zábavných. Steve Carell si zde nebere vůbec žádné servítky, vtipkuje se úplně o všem. Toto, milí intelektuálové, není seriál pro vás. Je to prostě výborná oddechovka. Škoda jen, že počet dobrých vtipů klesá se zvyšujícím se číslem epizody, začátek je mnohem zábavnější než druhá polovina. Ale i tak, stojí za shlédnutí. 80 %.

plakát

Better Late Than Never (2016) (pořad) 

Cestopis natočený komediální formou se známými osobnostmi. Škoda jen těch věčných upoutávek na dalších 10 minut, které protínají každý díl několikrát, ale když se je člověk naučí přeskakovat, je to celkem hezká podívaná, která vás naláká více cestovat a poznávat nové věci. A protože jsem část Asie projel i sám, mohu potvrdit, že se to hodně drží reality, takže až na pár křečovitě zinscenovaných scén, je to fajn.

plakát

Deadpool (2016) 

Celkem vtipná parodie se spoustou odkazů na další filmy a hlavně komiksové superhrdiny. Dávám pěkných 80 %. Jediné, co mi opravdu dost vadilo, byl překlad do českých titulků. Téměř všechny jmenné odkazy na většinou američanům známé postavy byly změněny na jiné, které, patrně dle názoru překladatele nebo objednatele, budou nám známější. A co bylo ještě horší, byly kompletní změny spousty metafor a hlášek. Tam si autor titulků vymýšlel, co ho napadlo, překrucoval a hodně zjemňoval, alespoň co jsem stihl zaregistrovat. Viděno v kině.

plakát

Proč právě on? (2016) 

Výborná komedie, při které jsem se několikrát pěkně z hluboka zasmál. Opravdové překvapení po všech stránkách. 85 %

plakát

Humans (2015) (seriál) 

Podle první dílu jde o obyčejnou totální kopii švédského seriálu Äkta människor. Zatím si IMHO švédský seriál vedl lépe.

plakát

Jessica Jones (2015) (seriál) 

Výborný seriál, který se rozjíždí až po několika dílech. Nenechte se tedy odradit hned na začátku, stojí to za to. 90 % Daredevil mě na druhou stranu nudil a přestal jsem ho po několika dílech sledovat, tohle je ovšem jiné kafe.

plakát

Najděte mi hrdinu (2015) (seriál) 

Výborná minisérie. Ačkoliv jsem si nemyslel, že by mě seriál o nižší politice (městská část) mohl zaujmout, tak už pilot mě chytnul tak, že jsem byl zvědav na další díly. Seriál vyniká výbornými hereckými výkony, objektivním nadhledem a samozřejmě samotným příběhem, který opět ukazuje, že politika jednoho může vynést do nebes a druhého totálně zničit. 95 %

plakát

Pixely (2015) 

Pokud jste příznivci arkádovek (narodili jste se v osmdesátých nebo dřívějších letech), tak vás tento film zaručeně pobaví, je v něm opravdu moc nostalgie. Jste-li mladší nebo vám arkádové hry nic neříkají, nedá vám film nic, naopak se vám zcela jistě nebude líbit. Já jsem si výborně zavzpomínal. 70 %.

plakát

San Andreas (2015) 

Neuvěřitelná hovadina, divím se, že jsem to vůbec zlvádnul dokoukat do konce.

plakát

Stážista (2015) 

Výborná komedie z reálného světa moderní doby, ve které se najde mnoho rodičů. Spojení Roberta De Nira a Anne Hathaway funguje naprosto dokonale. Za mě paráda na oddych, 85 %