Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (554)

plakát

Farscape (1999) (seriál) 

Velmi ubohé. Seriál je takovou směskou skutečných titulů, jako Hvězdná brána, Firefly,.. přičemž nedosahuje úrovně ani jednoho z nich. Když to vezmu postupně, tak efekty jsou velmi špatné - i jednoduché souboje jsou neuvěřitelně odfláknuté a když jsem poprvé viděl souboj dvou holek, nevěděl jsem jestli brečet nebo se smát. Zatímco jedna předváděla jakýsi tanec - jakýkoli jen ne bojový, druhá ji párkrát kopla (asi půl metru mimo..) a bylo po souboji.. Přestože ani Firefly nebo třeba Červený trpaslík po stránce efektů neexcelovaly, tady je to nějak moc znát. Maskéři si dali soutěž o nejpodivnějšího mimozemšťana a tak ani vzhledově mi postavy k srdci nepřirostly. Úroveň seriálu byla poznat i na účasti poradců, musíme hodně používat odborné výrazy a dodáme tomu tu správnou sci-fi atmosféru - tak asi uvažovali. Opět odkážu na Hvězdnou bránu, která se s tím vyrovnala úžasně - této stránce by se podobné seriály měly vyhnout...

plakát

Fear Clinic (2009) (seriál) 

Úžasné na seriálu jsou především efekty, za které dosáhl tento seriál i ocenění (streamy awards) a jelikož herci podávají taktéž sympatické výkony, zaslouží si tento seriál plný počet.

plakát

Femme Fatale (2002) 

Nijak zajímavá výstava ženských křivek, která hlavně v úvodu navnadí, ale později se zoufale táhne až do nijakého závěru.

plakát

Fido (2006) 

Chybělo tam trochu vtipu, aby to dosáhlo třeba na Soumrak mrtvých, na druhou stranu je tu alespoň něco k zamyšlení - minimálně to, že někteří zombie v sobě mají více lidskosti než někteří lidé.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Jsem teprve u počátečních dílů, ale těch 5 hvězd s důvěrou dávám. Dokud to mám ještě v čerstvé paměti dám sem příklad scény, kvůli kterým si seriálu vážím. V závěru druhého dílu, kdy padouch odkecá typický monolog budoucí krvavé odplaty za překažené plány, následuje něco, co se jinde nevidí - něco, co by udělala většina lidí, ale co udělá jen málokterý tvůrce filmu (seriálu). Kapitán je celkově zvláštní povaha a i ostatní postavy odkrývají své nitro jen postupně - je tu patrná podobnost s SG: Universe - podoba je i v občasných hádkách - nejslabším to článku tohoto seriálu - i když je to výjimečných pár minut, tak je to nedokonalé a nevěrohodné a trochu to kazí dojem.. no nemůžu přece vychválit seriál až do nebes - to by bylo neprofesionální :D

plakát

Flash Gordon (2007) (seriál) 

Stále jsem se snažil najít důvody, proč se na to dívat dál a alespoň vidět znovu tu pěknou dvojnici Tarji, ale ten cucák, směšný tyran a blbec na segwayi se mi to pořád snažil vymluvit. Trapné stokrátjižpoužité proslovy, hnusné efekty a hloupost kam se podívám, mě to ale donutily vzdát. Ale originalitou to možná prorazí - ukrýt veškeré vědění vesmíru do hodinek jen tak někoho nenapadne.

plakát

Flowers (2015) odpad!

Počítám, že Řezník a ti s ještě nižším IQ (zato vyšší mírou deviace) nad tímhle budou onanovat. Pro člověka, co chtěl vidět horor s příběhem, patřičnou atmosférou a napětím, je tahle splácanina vnitřností, výkalů a masa v nejrůznějším stádiu rozkladu jen zklamáním. A dost nechutným.

plakát

Gabriel - Anděl pomsty (2007) 

Vyjma posledního zápasu jsem byl moc spokojen. Postavy akce i příběh se podařil. Jen ty hrdinské kecy na konci a napravení záporáka v pár sekundách byly zbytečné.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Legenda, a to zaslouženě. Tyhle dvě neuvěřitelně ukecané holky jsou zkrátka k sežrání.. Sice nemám rád romantické ... cokoli, ale tohle je jedna z výjimek. Tohle je jeden ze 3 kandidátů na snímky u kterých bych byl schopen uronit slzu. Loučení s Gilmorkami se tak dostává na úroveň rozpouštění jednotky M*A*S*H a loučení s Přáteli.

plakát

Gladiátoři z pekla (2011) odpad!

Neuvěřitelně laciné - od pronajaté zříceniny s totálně opadanou omítkou :) ..přeci jen na nejlepší království široko daleko.., až po laciné výkony herců. Obzvlášť císař pán je opravdu vůl a nevěřil jsem mu ani větu. Vše to zachraňuje jen DVD přebal, možná nějaké lepší trailery a pár holek ve filmu, ale to nestačí ani na 1*. Nepochopím jiné hodnocení než odpad - pokud někdo viděl scénku s tréningem gladiátora, pak by mi měl dát za pravdu. Milostná scéna mě taky opravdu dostala - zvlášť ten detailní záběr na poprsí - pochopitelně JEHO!! :D