Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (143)

plakát

Buřtcajk (2012) (pořad) 

Zdenda Izer to je mistr ve svém oboru, nejlepší vypravěc vtipů kterýho máme a jeho novej pořad rozhodně stojí za to. Izera sem měl vždy rád a vždy se na něj rád kouknu. Konečně je mistr Izer zase zpátky v TV. Jen tak dál Zdendo. :-)

plakát

Český slavík Mattoni 2011 (2011) (pořad) 

Proč to "moderuje" Bouček? Proč to nemoderuje někdo opravdu vtipnej? Třeba Honza Kraus. :-D

plakát

Máš minutu! (2011) (pořad) 

Genzer a Suchánek jsou moji oblíbenci a tahle soutěž má opravdu zajímavé úkoly.

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Je to super improvizační pořad, přesně něco takového tady chybělo. Suchoš, Geňa, Ondra a Igor dokazují že jsou mistři v improvizaci. Jen tak dál chlapi.

plakát

Trumfy Miroslava Donutila (2011) (pořad) 

Parádní Talk-show Miroslava Donutila a s jeho prvním hostem Bolkem Polívkou to bylo opravdu výborný. Tyhle dva k sobě prostě patřej. Míroslav Donutil prostě umí dělat Talk-show a jeho humor mi fakt sedí.

plakát

Vysoká hra (2011) (pořad) 

Tahle hra je postavena na zajímavé koncepci, ale vzhledem k poměrně dost různorodým a ve většině případech i náročným otázkam jde i to aby soutěžící moc nevyhrál. Ale je to dobrá zábava u které se dozvíte plno nových věcí.

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) odpad!

Opravdu nevím k čemu je dobrá taková blbost jako je tohle. Arogance, namyšlenost, hloupost či přímo debilita a snobing, to jsou věci který to vystihujou přesně, na to já se odmítám koukat.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Pohodový vesnický fotbal u kterého se pěkně pobavim, ale taky záleží na konkrétních dílech. Navíc mi tam dost sedí pan Sobota a pan Vetchý.