Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

borohub 

všechny recenze uživatele

Nejprve bych rád řekl, že jsem velmi rád, že se izer vrátil. první díl, který jsem viděl byl druhý - to byla prdel u toho jsem se pořád gebil, bohužel ostatní díly mě už takovou zábavu nepřinesli. Nápad je to dobrý, ale koncepce celého pořadu je odsouzena k záhubě. dávam tomu max měsíc. Ikdyž celkově tv pětka je celkově dost divná televize a je velká šance, že si tohle jako eso udrží. Zpět ke koncepci, první co by se mělo změnit je třeba to, že by mělo být více rubrik(pod lupou,buď in atd..) které by se měli různě střídat(měli by se třeba měnit obtýden), už jenom z důvodu, že prostě dochází nápady. Další věc která se mi nelíbí je, že je tam ten přidaný smích ve stylu amerického sitcomu, o různých vložkách se štábem kdy izer vypráví vtip který jsem od něj už slyšel nejméně 3x ani nemluvě. Ve výsledku je to dobrý nápad, ale prostě nedokončený a nedomyšlený. Co zaslouží pochvalu jsou autokout a pod lupou, ostatní je ve většině případů nevtipné. ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit prvním dílem, který je tak trochu na pikaču, jakoby se to Ájzr bál rozjet. Pak už se ale naštěstí rozsviští klasický Ájzrův homer, opravuji, humor a každý další díl je jedna veliká del. A jak ukazuje moje věštecká koul-l-l-l-l-e, jsou na YT všechny díly volně k dostání. Tak se na to koukněte a bude to v cajku. ()

Reklama

Masety 

všechny recenze uživatele

1* je za název pořadu (ten mě pobavil víc, než cokoli v jeho obsahu) a pár vtipů, kterými Izer svůj pořad občas proloží, zbytek bohužel vůbec není buřtcajk, ale pěknej bullshit... A to mám Zdendu jinak fakt rád, jako vypravěč vtipů je pro mě snad nepřekonatelný. Doufejme, že se brzy ukáže s o mnoho kvalitnější záležtostí. ()

tomuleee 

všechny recenze uživatele

Tak Zdeňa se nám vrátil, mám odkoukáno 8 dílů a jsem nadmíru spokojený. Musím souhlasit že nejlepší je parodie na pořad Testoviny to prostě nemá chybu a Šárka Čárka pořád nevím na co to její jméno naráží ale tak Šárka má dvě čárky a to je Cajk :D Izer mě nikdy neomrzí ale jeho pořad Telebazar byl opravdu nepovedený. Toto má jakous takous kulturu a já Izerovi fandím i celé Pětce. Kdo dnes není v Tv trapnej? Všichni a doslova. Jasně souhlasím že některé fory jsou fakt omleté snad tisíckrát ale kde furt brát nové? Hodnotím aboslutně a to 100 % a Zdeněk na hrad :D ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

4/10 Dalo by se rict - serialovy Kamenak. Ovsem s podstatne lepsima vtipama. Izera jsem objevil az letos. Driv jsem se mu z predsudkovych duvodu vyhybal. A asi celkem zbytecne. Ne kazda scenka je sice vtipna, ale na Podlupou a Cestujeme po globusu se opravdu tesim, protoze je tam vzdy nekolik velmi trefnych postrehu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama