Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (143)

plakát

Život je život (2015) 

Ondra Vetchý, který se zde opravdu vyřádil tuhle komedii posunuje ještě na vyšší level, je to sice bláznivý, ale zároveň i vtipný a má to spád.

plakát

Jack a obři (2013) 

Perfektně zpracovaný film o obrech a pěkný poutavý příběh. Ty obři se jim opravdu moc povedli, až mi to chvilkama připomínalo Pána Prstenů.

plakát

Chcete být milionářem? (2016) (pořad) 

Vladimír Čech byl jen jeden, ale myslím že Marek Vašut je za něj poměrně kvalitní náhrada. Hlavně je super že tahle legendární soutěž je zpět.

plakát

Matěji, proč tě holky nechtějí? (1981) 

Tato komedie, je vlastně hrozně zajímavý úkaz české kinematografie, herecký výkon hlavního hrdiny (což je tedy velmi zajímavý úkaz už sám o sobě) je tak kostrbatý až je vlastně hrozně autentický a svým způsobem zajímavý, spolu s ním i dalších kolegů jeho z řad převážně neherců. Herci v tomto filmu nasadili klasickou laťku. Celý film působí odlehčeně, vtipně a autenticky, což myslím že byl i záměr. Takže vlastně všechno dopadlo jak mělo.

plakát

Babovřesky 2 (2014) 

Mnohem lepší a vtipnější než první díl :-D

plakát

Revival (2013) 

Perfektní herecké výkony především Richarda Genzera, Bolka Polívky a Karla Heřmánka, poměrně dobře napsaný scénář o velkém comebacku jedné rockové skupiny, film není až tak úplně komedie, ale určitě stojí za zkouknutí.

plakát

Babovřesky (2013) 

Zdaleka ne tak vtipné jako Slunce, seno a navíc ještě zbytečné dlouhé a zároveň dost nudné, na takhle dlouhý film jen tak málo vtipných scén ve filmu, který se řadí mezi komedie problém. Čekal jsem od toho víc a hlavně větší zábavu.

plakát

Buřtcajk (2012) (pořad) 

Zdenda Izer to je mistr ve svém oboru, nejlepší vypravěc vtipů kterýho máme a jeho novej pořad rozhodně stojí za to. Izera sem měl vždy rád a vždy se na něj rád kouknu. Konečně je mistr Izer zase zpátky v TV. Jen tak dál Zdendo. :-)