Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (44)

plakát

Můj život s Walterovic kluky (2023) (seriál) 

Celkem milý teen seriál, milostný trojuhleník už je jasný od prvních okamžiků příjezdu na farmu. Uvidíme zda si vybere hodného nebo zlého :). Natočené sice horkou jehlou produkce Netflix, ale nijak mě to neuráží. Naopak se těším na další sérii.

plakát

After: Odloučení (2023) 

Jednička se mi vážně líbila, milá, lehká..., korespondovala s knihou. Obsazení mě zaujalo, ale vše hezké se v dalších dílech bohužel vytratilo. Herecké výkony byly plytké, občasný humor ve dvojce mě ještě občas naladil, pak už se z celé série stal shit. Ale chtěla jsem to zakončení vidět, ať zatím mohu udělat tečku. A ono nakonec výprava, kamera, lokace, hudba nebyly v tomto díle vůbec špatné! Ale děj? Ten nejenže pokulhával, ten ani nechodil. Zaseklé momenty v minulosti, spíš mi to přišlo jako takový ten trailer na začátku každého levného seriálu, viděli jste. Dlouhé rozhovory o ničem, děj nebyl snad žádný a nebo takový hodně lehký na celý film. Tessu jsme viděli opravdu letmo, ale tak to co, happy end byl, můžu si to můžu odškrtnout.

plakát

Krásná katastrofa (2023) 

Myslím, že se to úplně nepovedlo, dějovým linkám chybí strašně moc. Přitom příběh by nemusel být špatný, kdyby se držel nějaké posloupnosti. Láska přišla z nuly na sto, že se dvojice zamiluje je každému jasné od začátku, ale stejně vztah potřebuje nějaký vývoj! “Lechtivé” scény jsou rádoby vtipné a pak už jsem se přichytla v myšlenkách, zda se nejedná o nějakou parodii.

plakát

2 srdce (2020) 

Zprvu mě film nijak extra nechytnul.., brala jsem ho jako další teenergerskou komedii s Jacobem Elordi v hlavní roli, který na mě od záčátku také působil poněkud rozpačitě. Nicméně jsem oběma příběhům dala šanci a neprohloupila jsem. Velký dějový zvrat jsem nečekala a celá myšlenka filmu mě mile překvapila. Donutila mě se zamyslet a zanechala ve mně zvlaštní pocit.

plakát

Následky (2021) 

Zajimavé zpracovaní, skvěle prožité a zahrané. I když mi celé přislo málo na celovečerní film, tak jsem se nenudila.

plakát

Neloučení (2022) 

Neskutečně krasná příroda, která vyvolá touhu po cestovaní. Děj je typicky přiblble romantický.., pohledný milionář se zamiluje, do nezkrotné rebelky. Ale celkový dojem je milý. Já mám tyhle love story vlastně ráda!

plakát

Too Hot to Handle (2020) (pořad) 

Je to síla. Banda stupidních už asi ani né puberťáků, co si hrajou na děsně Posh partičku. Myslí si, že jdou do show předvádět svá krásná těla a tváře a užívat si orgií s ostatními spolubydlícími, místo toho jim zakážou sex a veškerý fyzický kontakt, takže se degradují na post opic a tenhle zákaz děsně prožívají. Za každé porušení pravidel jim strhnou peníze, což je pro ně asi ještě víc než jakýkoliv sex, nebo ne? No koukněte, já se celkem pobavila. Nejlepší je imaginární moderátorka, která na ně mluví skrz nějaký přístroj a už od začátku s nimi mluví jako primitivy. Ono to asi jinak nejde, protože hlášky typu - "Harry je z Austrálie, to nevím, kde je.", se mi vám zapíšou do paměti.

plakát

Pařížská výchova (2017) 

Trochu mě z prvu zarazilo černobílé zpracování, nechápala jsem proč v dnešní době.., ale nakonec mi to vůbec nevadilo. Zajímavá tématika, hezky propojená s významnými autory literatury, filmu a umění. Celkem dobrý příběh, nicméně v některých pasážích zbytečně zdlouhavé a táhlé. Zasloužilo by to trochu sestříhat a udržet tak diváka bdělého po celou dobu filmu.