Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 306)

plakát

Základní instinkt (1992) 

Další film, u jehož připomenutí jsem zíval nudou. A podtrhnul to Jerry, jehož hudba byla celej film k posrání. 40%.

plakát

Revolver (2005) 

Připomenout si tuhle hrůzu byla fuška na pět večerů. A to ještě drhla hlavně druhá polovina. Běs. 20%.

plakát

Život pro samouky (2023) 

Ten film má v sobě pár povedenejch scén, ale pokaždý když se objeví Seidlovka nebo Andrej Polák, jde to do kopru. Vlastně snad Jana Plodková, ta malá holčina v roli její dcery , a krátká stopáž zajistily filmu dvě hvězdice. Jinak nic. 30%.

plakát

O malých věcech (2023) 

Samosebou jsem tohle ani nemusel, a neměl dokoukat. Krátké minipříběhy, spoustu divnosti, a všemi aktéry většiny příběhů byste naplnily místní ústav pro pacienty s chorobnou myslí. Docela by mě zajímalo, co se všem tvůrcům tohodle hovínka celý dny honí hlavou. Asi bláto. 10%.

plakát

Po krk v extázi (2004) 

Od připomínky tohodle anglánskýho filmku sem si vlastně nic nesliboval. Jako rád se na tyhle gangsterky plný mluvení, intrik, drog a feťáčků podívám, ale unešenej z nich nejsem. Tady jako už pokaždý první půlka ukecaná až běda. Druhá půle se pak dostane do slušnejch otáček. Kritika není na místě, ale tři hvězdice musej stačit. 60%.

plakát

Hypnotik (2023) 

Což o to. Premisa příběhu je celkem zajímavá. Jenže Robert s celkem slušným obsazením natočil klopýtající filmek, ve kterém je celá řada podivně vyznívajících scének. A ty jsou opatřeny hodně podivnou hudbou. Ani bych nečekal, že ten film bude takhle nudnej. Škoda. Mohla to bejt jízda ve stylu Nesmrtelný. 40%.

plakát

Alibi na klíč: Den D (2023) 

Ani druhá část nebyla špatná. Kadence vtípků a gagů jak ze samopalu. Některý na sebe navazovaly jak z těch nejslavnějších frantíkovskejch komedií. Zdařilá zábava. 60%.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Strážci Galaxie mě nikdy nijak moc nebavily. Ovšem trojka je zdaleka nejhorší.. Celý barevně i animačně přebarvený, takže jsem pořád čekal, kde na mě v rohu obrazu vyskočej Teletubbies. Nakonec si je rejža Gunn odpustil. Nejlíp to vlastně fungovalo ve scénách předtím, protože v tom zvířecím vězení to bylo takový potemnělý. Celkově to ani zklamání není. Prostě mě to nebavilo. Komiksová pitomina pro děti. 40%.

plakát

Tři mušketýři: D'Artagnan (2023) 

Tak jsem se nakonec dočkal. Naprosto neučesaná akce s kordama a mušketama, precizně vykreslená Paříž, souboje bez příkras, a hlavně doslova parádně přepsaná a natočená adaptace slavné knihy. Vlastně Herek nebo poté Anderson natočili film podle svého, ale až Frantíci svůj román natočili takhle parádně. A já tleskám. Co se týče obsazení, i to se povedlo. Už teď slintám po druhém dílu. 100%.

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Je to už od začátku dost bláznivý, a k tomu přispívá Momoa se svojí úchylnou postavou. Navíc mi přijde, že to hraní trochu přepálil. A jeho pomsta je slušně překombinovaná, krkolomná. Rejža taky dostává svojí pověsti, takže je to fakt slušnej bordel. A vlastně do toho filmu napěchovali snad všechny postavy, co jsme kdy ve filmu viděli. Ani tenhle film se mi moc nezamlouval. Něco z tý série vyprchalo. Škoda. 60%.