Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 307)

plakát

Hypnotic (2021) 

Další důkaz, že Netflix na to, aby nalákal předplatitele nepotřebuje úplně vždy kvalitu, ale hlavně kvantitu. Tohle je film jak vypadlej z osmdesátek. 30%.

plakát

For the Sake of Vicious (2020) odpad!

Za celou dobu co sem na to čuměl (asi 50 minut) mě nikdo neobjasnil kdo je kdo, proč dělá to co dělá, a tak sem to utnul. Amatérská, a navíc blbá sračka, který se nevyplatí věnovat ani pět minut svýho života. 0%. P.S. Asi sem dospěl, a tak mi jen brutalita nestačí.

plakát

Slečna bestie (2020) 

Tak nápad k filmu je výbornej, stejně jako úvodních patnáct minut. Bohužel s výměnou odejde z filmu jakýkoliv pocit napětí, a z filmu se stane čistokrevná komedie s vražednejma sklonama. Jo, jsou tam dobrý momenty, ale Kathy se tváří zpočátku jako mimozemšťan, a Vince, ač si tu svou roli užívá, příliš mu to nejde. Film ne špatnej, ale je to jen průměr. 50%.

plakát

Percy versus Goliáš (2020) 

Znovu hodně velká nuda. Ani sem nedokoukal.10%. smutný, že autor S.W.A.T  a Strážce se vrátil takovouhle ucajdanou blbinou.

plakát

Pokrevní bratři (2020) 

Obsazení výborný, ale to je vše. Pomalý drama z podsvětí Phili. Ovšem herci jak po injekci, emoce v prdeli, hudbou je jen pouliční hluk. Příběh nijakej, a potvrdilo mi to, že od nějaký doby začínám bejt alergickej na gangsterský a mafiánský filmy. Jsou samozřejmě vyjímky, ale moc jich není.20%.

plakát

Noční zuby (2021) 

Vizuálně to vůbec nevypadalo jako film o upírech. Vizuálně spíš jak film o nočních pařmenech plnej vaty, a jen občas se něco dělo. I ty krvavý scény byli buď z dálky, a nebo jen v našich představách. Slabota. A světe div se, zase Netfilck. 40%.

plakát

Severní Marseilles (2020) 

No, podle Verbálkova hodnocení to měla bejt pecka jako prase. Ale není. Aktuální je to je hodně, to je pravda. Ale jen další z filmů, kterej je kritikou současnejch poměrů v Evropě, působí chvílema jak polodokument, ovšem příběh je nijakej. Líbilo, ale zejtra už to bude z hlavy pryč.60%.

plakát

Nightlife: Na tahu (2020) 

Takovej Kamarád do deště 3. Sice sem film čekal ještě o kus bláznivější, ale i přes to je to solidní kousek. 60%.

plakát

12 nezdolných sirotků (2021) 

Celkem pohodovej film. S překvapením v podobě Luka Wilsona. Dobrej výkon. 70%.

plakát

Zásek (2021) 

Zprvu se to asi půl hodiny tvářilo vtipně, a snad i trefně v karikatůrách blázna s plynovou maskou, kterej na sebe nasere asi litr dezinfekce za hodinu. Nebo šílenýho rádobyvědce, kterej je prototypem všech dementů, který ať pasivně, a nebo dokonce aktivně melou o kovidu, a věděj o něm hovno. Jenže dlouhá stopáž film z průměru poslala do nižších pater hodnocení, a já na konci nedočkavé vyhlížel konec. Titulek na konci z filmu pecku neudělá.30%.