Reklama

Reklama

For the Sake of Vicious

Trailer

Obsahy(1)

Přepracovaná zdravotní sestra se vrací domů a nachází zde maniaka, který se schovává s pohmožděným a zbitým rukojmím. Když se na její domov snese nečekaná vlna násilných vetřelců, stane se z toho boj o přežití. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak do půlky to vypadá jako klasická hra s divákem na vinen či nevinen. A není to hra úplně povedená, za což nese vinu zejména představitel maniaka, který nedůvěryhodně přehrává. Jenže krátce po polovině se to zvrhne do totálního masakru, v němž není nouze o prostřelená kolena, podřezané krky či kladiva zaseknutá v hlavě. Jo, to co tady hlavní aktéři přežili, by neustál ani John Rambo v plné síle, ale upřímně řečeno jsem neměl potřebu si toho nějak moc všímat. O nějakých extra hereckých výkonech to tady podle očekávání není, ale hlavní hrdinka v podání Lory Burke mi byla hodně sympatická, což nějaké to procento navíc udělalo. 70% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Chvilka dohadů, snaha diváka zjistit, kdo je kdo, a po zbytek filmu jeden šťavnatý masakr. Romina objeví po návratu domů dva cizí chlapy - Chrise a Alana, z nichž jeden je zmlácený (Alan) a druhý mu vyhrožuje. Postupně se ukáže, že až tak cizí nejsou. Vše se točí ohledně znásilnění dcery Chrise, který chce od Alana doznání. Pak k domu přijíždějí maskovaní muži...a další maskovaní muži...a masomlejn se rozjede na plné obrátky. OK, s kladivem zaraženým skrze oko do hlavy byste asi těžko bojovali dál, po několika bodnutích do břicha byste nejspíš už ze země nevstali. Mnohé postavy mají několik životů, než zkapou, ale to je právě hlavní motiv - mlátit se hlava nehlava, až krev stříká. Samozřejmě dojde i na několikeré podříznutí, střelbu, mlácení vším, co přijde pod ruku, a o všechno, co je v dosahu. Příběhově hloupé a naivní, ale svižná vybíjená v doprovodu šlapající hudby mi tentokrát docela sedla. Za poctivé gore...2,5*. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Problémem filmu je, že nenabídne žádnou sympatickou postavu, které by mohl divák fandit. Co se týče děje snímek taky určitě neohromí. Čím by ale zaujmout mohl je druhá půlka, která se změní v celkem krvavou jízdu, která sem tam nabídne i nějakou vydařenější gore scénu. Takže doporučuju dát mozku voraz a jen si užívat tu krvavou řežbu odehrávající se v jednom baráku. Lepší 3hvězdy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, jak čilej a akční ještě dokáže bejt chlápek s tesařským kladivem vraženým do oka. A to není jediný absurdum v tomhle poloamatérským levným béčku. Aktéři, hlavně ti maskovaní maníci, se chovají neskutečně pitomě, až to nejednomu divákovi film dočista znechucuje. I zápletka je dost kostrbatá, děj přiblblý a herci nevýrazní. Chápu, že měl nějakej podprůměrnej rejža chuť natočit film, ve kterým by mohl využít svoje nápady na hezky krvavý až sadistický scény. Ale nechápu, že vzal zavděk tak slabým scénářem. Jo, koukám že rejžové jsou dva a jeden z nich si ten scénář dokonce sám napsal, tak to už mi hlava nebere vůbec. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Konecne poriadna roz*ebavka,ktora sa dala pozerat bez toho,aby som nemal nervy z drbnutych hercov ci sa nudil ako deti v skole,krvavy,nasilny a brutalny home invasion z Kanady s vydarenymi gore efektami,takto si to predstavujem,toto bolo podla mojho gusta,nemam co dodat ani vytknut,bavil som sa kralovsky...:-) ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama