Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (14)

plakát

Kouzelný měšec (1996) 

Pohádka je pro děti a proto by ji měli i hodnotit děti. My dospělí už nemáme tolik citu a fantazie....Já mám pohádku moc ráda. =)

plakát

Králova řeč (2010) 

Pořád jsem čekala, kdy se film naplno rozjede a když už se Bertiemu začalo dařit, film skončil. Na kráse to filmu ale neubralo.

plakát

Drive (2011) 

Myslím, že kdybych na tom nebyla v kině, tak bych tento film hodnotila jinak. Hudba naprosto bez chyby, i když to byla hlasitější projekce než normální, jenom to přidalo na atmosféře ve filmu i v kině. Samotný příběh byl též chytlavý. Rozhovory někdy vázli ale na vážnosti situace ve filmu to neubíralo. Celkově hodnotím velice kladně.

plakát

Počátek (2010) 

příběh = 100%, hudba = 100%, výkon herců = 100%, střih = 100%, výprava = 100% --> 100% zážitek!!!

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Musím říct, že tento horor splnil má očekávání na 100% procent. Dokonce splnil i to - což dokáže málo hororových snímků - vyděsit mě přímo k smrti.

plakát

12 úkolů pro Asterixe (1976) 

Pohádky o Asterixovi a Obelixovi jsou asi nejlepší co mě jako malé dítě mohlo potkat. Když se podívám jaké dětské filmy se točí teď, tak jsem za "kreslené" pohádky o těchto dvou hrdinech strašně moc ráda.

plakát

Katka (2009) 

Příběh feťačky, která celý film opakuje jenom jedno a to samé a už je to otravné. Navíc je už od začátku filmu zřejmé, jak to asi s Katkou dopadne. Pro mě je tento film (i když jsem z oboru) ztráta času. 1* za režii.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Příběh Oskara mě zasáhl u srdce až ve chvíli, kdy "jeho" židy odvezli do Osvětimi. Zbytečně dlouhé pasáže, kreré měly nejspíše diváka vtáhnout do atmosféry doby sice povedené, ale pro mě měli spíše charakter nějakého dokumentárního filmu o 2. sv.v.

plakát

Piráti (2005) 

Mimořádně vydařený erotický film..nebo spíše porno?? abych pravdu řekla ani nevím, protože tento film splnil svůj úkol a nedokoukali jsem ho...