Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (124)

plakát

Bojovník - Horkokrevný cibul (2019) (epizoda) 

Kvalitní souboje. Hlavní hrdina je až moc velký drsňák. Až jsem doufal, že mu někdo pořádně nakope prdel.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

-Pozitiva: Akce, Tony Stark je prostě nejlepší Avenger. Spider-man vypadá super! Těším se na jeho sólovku. -Negativa: Nesmyslný scénář, Captain America je tupá postava. Nelíbil se mi ani jeden jeho film. Chyběl mi Hulk.

plakát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

Karate Kid jsem jako dítě měl rád. Tento seriál je fajn,protože vzpomíná na kořeny příběhu. Velká škoda je, že se scénář točí okolo starých křivd. Aneb chlapi se zasekli v šestnácti letech. Nikdo není kladná nebo záporná postava. Všichni jsou od všeho něco..

plakát

Co děláme v temnotách (2014) 

"Upíři neumývají nádobí!".. Originální komedie ze života upírů. Dobře jsem se pobavil.

plakát

Co jsme komu zase udělali? (2019) 

Velice zábavné! Druhé pokračování multi-kulti komedie, která si může dovolit trochu té sentimentálnosti a přitom se budete dobře bavit.

plakát

Concrete Stories (2014) 

AFO Olomouc: Zajímavá myšlenka natočit dokument o tom, jak vznikly betonové "králikárny", které se rázem staly domovem pro milióny lidí. Záběry ničení původního města Most, východní propaganda (Davy v socialistickém Německu a socha Lenina, ukázky ze starých muzikálů SSSR) a první sídliště Francie. Povedený dokument.

plakát

Cristiano Ronaldo: World at His Feet (2014) 

Slušný dokument zachycující dětství, fotbalovou kariéru a dobrosrdečnost, jednoho z nejlepších fotbalistů v historii.Vadilo mi poněkud lacinější provedení oproti jiným sportovním dokumentům (proto tři). Určitě se časem dočkáme lepších počinů.

plakát

Češi na cestách (2015) (pořad) odpad!

5 minut a dost!! Dementní koncept s dementními lidmi. Super.

plakát

Deadpool (2016) 

Zubaté varle, potomek znásilněného avokáda.. Totální pecka! Předčil má očekávání! Pravděpodobně nejlepší film od Marvel Comics ( nepočítám Spider-many s Tobeym, protože ten má pro mě sentimentální hodnotu). Doufám v pokračování.

plakát

Diego Maradona (2019) 

Výborný! Složeno pouze ze záběrů z 80tých let s komentářem legendárního rebela Diega Maradony. Už jsem pár sportovních dokumntů viděl, ale tohle je naprosto odlišné. Nahliží na Diega naproto upřímně. Není to ten typ oslavných dokumentů jako například dokumnty o Alim. Diego měl své problémy a jak to bylo se slavnou ,,Boží" rukou na MS? Pokud jste fotbalový fanoušek, máte povinnost si to pustit. PS: Nebudete litovat.