Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (3)

Adam Green (režisér / scenárista / herec)

22.01.2010

Adam je americký režisér, scénarista, producent a občasný herec. Narodil se 31.3.1975 do rodiny učitele tělocviku v malém městečku Holliston ve státě Massachusetts. Poprvé si uvědomil, že se chce věnovat filmu, když mu bylo osm let. Tehdy viděl E.T.-ho a malého Adama ohromilo, že celou dobu brečel a nebyl schopen slova. To ho… (více)

Mark Romanek (režisér / scenárista / herec)

15.01.2010

Narodil se 18. září 1959 v Chicagu ve státě Illinois. V devíti letech viděl poprvé Vesmírnou odyseu od Stanleyho Kubricka (jehož v současné době napodobuje), která ho natolik uchvátila, že se rozhodl stát se režisérem. Na střední škole se díky svému učiteli setkal s hudebními videoklipy, kterým se později věnoval. Nakonec… (více)

Chris Hemsworth (herec / producent)

04.08.2009

Dne 11.8. 1983 se v australském městě Melbourne narodil Chris Hemsworth. Se svou rodinou často cestoval napříč celou Austrálií, díky tomu se dostal na různá místa a pomalu se blížil ke svému snu stát se hercem. Když se přestěhovali na Phillip Island, trávil většinu času se svými bratry Liamem a Lukem (stali se taky herci). V té… (více)

Reklama