Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (117)

plakát

Kdo přežije - Série 42 (2022) (série) 

Povedena série, kterou Kazi celkový vítěz. Za mě měl vyhrát ten, který vypadl tesne před finále.

plakát

Záhada Hory mrtvých (2013) 

Zpočátku slušně vyhlížející horor se vzápětí opravdu stal hororem, kdy jsem nevěděla, jestli spát, smát se, nebo to rovnou vypnout. Hrůza a děs na obrazovce a konec byl zlatým hřebem sci-fi. Opravdová ztráta času.

plakát

Romeo and Juliet (2013) 

Asi nejlépe zpracovaný příběh na toto téma. Drží se předlohy a herci moc příjemní :-) Spokojenost.

plakát

Contracted (2013) 

Může obsahovat SPOILER. Dlouho jsem zvažovala jestli komentovat či ne, ale vzhledem k tomu, jak moc znepokojivý pocit ve mě film zanechal mi nedá to nepopsat... Film mě překvapil, chvílemi mi připadal zdlouhavý, místy nechutný ale na druhou stranu tak strhující, že jsem posledních cca 20 minut skoro nedýchala. Ve chvíli, kdy zamilovaný chlapec došel ke splnění snu, který se změnil v noční můru jsem s vytřeštěnýma očima sledovala, co bude dál... a ten konec byla už jen třešnička na dortu.

plakát

Cesta (2012) 

Nevím, jak tento film nazvat, možná zvláštní...Některé scény perfektní, některé prázdné až jalové. Sympaticky krátká stopáž, nebýt některých "zmatených" částí možná bych šla s hodnocením výše. Atmosféru ovšem filmu nelze odepřít. Syrový severský zážitek a posledních cca 20 minut skvělých.

plakát

Plivu na váš hrob 2 (2013) 

Mnohem brutálnější a perverznější než jednička. Neskutečně hustá atmosféra už od začátku filmu. Plný počet, ale víckrát na to už koukat nebudu. Masakr.

plakát

Přerušené ticho (2012) (TV film) 

Názorná ukázka toho, co dokáže závist. A taky toho, že na každého jednou dojde.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Viděno v IMAXu ve 3D. O něco méně akce, která byla pořád stejná a více dějovosti a bylo by to na plný počet. Herci v temných rolích neměli chybu. A určitě bych změnila herečku, která hrála Lois :)

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

První cca půlhodina byla naprosto úžasná a zasloužila by si plný počet. Potom ovšem nastává zdlouhavá, téměř nicneříkající pasáž. Ten malej kluk mě neskutečně iritoval. Místy film hodně přitažený za vlasy. Takže globálně vzato 3,5 hvězdičky.

plakát

Tíživé svědomí (2008) (TV film) 

Průměrný film s vcelku slušným námětem. Škoda jen dlohé stopáže a hodně nudného začátku. Po dvaceti minutách jsem měla chuť film vypnout, vydržela jsem a nebylo to zase tak špatné. Chytlavý příběh, škoda jen, že nebyl lépe zpracován.