Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Miluju to. Vtipné, osvěžující. Naprosto dokonalý výběr herců. Jen houšť!

plakát

Wellmania (2023) (seriál) 

Ocenila jsem, že nešlo o prvoplánovou řachandu, i když tam jisté prvky byly. Naopak to bylo hodně k zamyšlení, svoji cílovku (žen ve středním věku) si to rozhodně najde. Dávám ****

plakát

Film roku (2021) 

Herecké výkony skvělé, to bezpochyby. Za mě teda Penelope úplně neskutečná, zvláště rozjezd byl ale velmi pomalý, táhlo se to. Bohužel označení "komedie" mi připadá hodně přehnané. Těch vyloženě vtipných momentů tam bylo pomálu. Zajímavý zážitek, ale do kina bych na to znova nešla.

plakát

Ulička přízraků (2021) 

Je to trochu moc roztahané a některé pohnutky postav by mohly být více vysvětlené, například zrada paní doktorky, tady se lze jen dohadovat, stejně tak nenávist hlavního hrdiny k vlastnímu otci. Každopádně vizuálně pekný film s hvězdným obsazením, celková spokojenost, viděno v kině.

plakát

Sváteční rande (2020) 

Splnilo očekávání, romantická ne tak úplně komedie, originální námět. Já jsem spoko...

plakát

Rocketman (2019) 

Nudný, zdlouhavý a naprosto předvídatelný příběh. Muzikálová čísla nebavila ani nezaujala. Je mi líto, ale Bohemian Rapshody pro mě byl na prosto jiný zážitek. Tady je mi dost líto ztraceného času.... Ty kecy měli zkrátit na polovinu, opravdu každý detail z Eltonova utrpení a neporozumění vědět nepotřebuju. Škoda promarněné šance. Jako muzikant je opravdu geniální.

plakát

Justin Time (2011) (seriál) 

Takový seriál pro děti se vzdělávacím historickým podtextem, není to špatné, ale velké nadšení to u mě ani dcery nevzbuzuje. Věkově pro děti tak 6-10 let... K dispozici na Netlfixu v AJ.

plakát

Maličké království Bena a Holly (2009) (seriál) 

Nejlepší pohádka všech dob. Mám podezření, že ani není primárně pro děti. Naprosto geniální suchý humor, který spolehlivě pobaví dospěláky. Velmi ráda se na to dívám pořád znovu. Nízké hodnocení je úplný nesmysl. Leda by se na to někdo díval v češtině. V originále musíte!