Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (134)

plakát

$#*! My Dad Says (2010) (seriál) 

Slabší trojka. Je to ale taková ta podívaná, která neurazí, ale ani nenadchne..

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Tak tato trilogie mne dostala tak, jako nic jinýho... Damon hraje Agenta bez minulosti tak bravurně, že mě vtáhne do děje jedna báseň. Na tomto díle se mi nejvíc líbí jeho pozvolné objevování vědomostí, jeho umu, který je opravdu numero uno! A můžu říct, že konec není nijak trapně happy-endový, přijde mi tak krásný asi jako pozvolna dohrávající symfonie. Symfonie postav, osudů, filmu.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

"Partička IT" je prostě partička IT:). Takhle, podle mého názoru, nebo spíš snů a představ, vypadají správní ajťáci! Jen si vzpomeňte na vytuněné vibrace na mobilu, to byla bomba:D.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Tohle se ani pořádně hodnotit nedá, ne? Pamatuji si to jako pohádku, barevná knížka, která byla prostě úchvatná.. A film? Je stejně úchvatný jako ta kniha... Barevnost konkuruje magičnosti prostředí, příběh je známý, takže nás nepřekvapí, možná začátek byl trochu odlišný, ale to si nejsem jista.. Depp je zase šílený ve všech směrech (jako to poslední dobou ve spolupráci s Burtonem bývá) a Carter se konečně vybarvila:)! Já hodnotím kladně.

plakát

Angelika (2013) 

Tak 2,5*, ale, že by to byl nějaký zázrak hodný přetočení originálu...? To nepochopím, takže 2*.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Mám asi trochu větší nároky na dialogy. Nevím, přijde mi to až neskutečně imbecilní, ale provedení je vcelku dobré a po úplném vypnutí mozku mě to docela i baví. Musím říct, že nejvíc mě baví to tajemné pozadí celého příběhu, ale kdoví, jestli se z toho nevyvine ještě větší hloupost. Snad ne. Bohužel musím dát 2*, je to spíš dvě a půl, ale ještě mě to na 3 nepřesvědčilo. (Pozitivní je ale fakt, že jsem ochotná se na to dál dívat;).)

plakát

Atentát (1964) 

Viděno před pár lety, ale výsledné nechutenství z lidské nátury přetrvává. Tento film vyvolává mnoho KDYBY. A to je na tom tak smutné. Film hodný vidění.

plakát

Báječný hotel Marigold (2011) 

Tenhle film mě vyloženě nudil. Už mě solidně nebaví ty happy-endy. Americko-Indický sen? Jdu vyhrabat nějakou pořádnou střílečku..

plakát

Barbie (2023) 

Horší 3*... Druhá hodina byla prakticky utrpení, úplně nerozporuju velký monolog Americi Ferrery, ten byl vlastně dost přesný, ale teda tlačení feminismu tímhle směrem vytváří naprostou propast mezi muži a ženami v širším slova smyslu. Vyzdvihovat ženy, jen za účelem shazování mužů, mi jako rovnováha a spravedlnost rozhodně nepřijde.. Opravdu lituju všechny muže, kteří šli dobrovolně do kina, já jsem ty dialogy taky protrpěla, a to se základní myšlenkou souzním a děkuju všem ženám, které nás za posledních 100 let dostaly tam, kde jsme..

plakát

Bazén (2001) 

Viděno opravdu hodně dávno, ale vím, že jsem se párkrát trochu lekla. Za to 1*.