Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (134)

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Fakt jsem si to užila naprosto dokonale... 3D (ač ho nemám ráda), zde sedělo takříkajíc jako prdel na hrnec a plnej počet dávám i za celkový pocit - kino pro 9 lidí a navíc při větě "nasaďte si 3D brýle" nebylo co nasazovat, takže o zábavu bylo postaráno. Doporučuju, už dlouho jsem se takhle nebavila! :)

plakát

Lásky čas (2013) 

Znáte to, romanťárna... Jenže tohle úplně tak přeslazené nebylo. Je to o vztahu mezi klukem a holkou, ale pak taky o vztahu mezi synem a tátou. A myslím, že to je právě to, co tomu přihazuje pár hvězd nahoru.. Jo a taky tam jde o cestování časem! :)

plakát

Pelíšky (1999) 

Víte, já tenhle kousek miluji. Je tam totiž všechno. Humor, který je přesně tak akorát, hudba tak správně vybraná, že mi srdce vždy poskočí. A když dojde do tuhého, tak tenhle kousek umí brnkat na dramatickou strunu jako Jimi Hendrix.. :)

plakát

Páteční večeře (2011) (seriál) 

Od momentu s opilým psem umírám docela smíchy.. :D

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Musím se přiznat, že mi pár dílů trvalo, než jsem se do téhle bandy po uši zamilovala. Ale rozhodně to stálo za to. Zprvu to bylo velmi milé a příjemné překvapení, ale o pár dílů později jsem rychle zvyšovala hodnocení. Každý díl je natolik originální, že se člověk opravdu nenudí, alespoň já ne (po dobu 4 sérií)! A ani český dabing mě neomráčil. Vřele doporučuji. ;)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tohle byla lahůdka! Konečně jsem si po dlouhé době sedla v kině a nechala se jen unášet.. Soundtrack úžasný. Doporučuji.

plakát

Skyfall (2012) 

Nejenže jsem lapala po dechu, potila se:), uhýbala, ale hlavně jsem zamilovaně mrkala! Daniel Craig je, kurňa!, sexy. Pod vlivem této ságy jsem byla již dříve, ale dnes jsem už nenávratně podlehla kouzlu Bonda, Jamese Bonda!:) Popravdě musím přiznat, že jsem se už při MGM "lvíčkovi" dost neposedně vrtěla s širokým úsměvem na rtech a to mě vydrželo vlastně až do teď:))! Vřele doporučuji.

plakát

Já, mé druhé já a Irena (2000) 

Asi jsem rozpolcená jako Carrey, ale bylo to naprosto skvělý:D... takovou hovadinu jsem už dlouho potřebovala a myslím, že lidi, kteří mají hodně starostí, či snad jen "blbej tejden", tak pro ně je tahle švihlá komedie jak dělaná:). (.. jo a jak tady bylo už několikrát řečeno, některé nechutnosti byly v rámci mezí a některé byly fakt až moc.. ale to je tak skoro v každém připitomnělém:) filmu)

plakát

Temný rytíř (2008) 

Wow, tenhle film jsem viděla snad nespočetněkrát a i přesto mne pokaždé mrazí od začátku do konce. Ledger je v této roli opravdu nepřekonatelný. Kam se hrabe Jack Nicholson ve stejné roli o x let dříve. Nolan celou ságu šoupe každou minutou výš a výš po zlacených schodech. Pokud bych měla vyjmenovávat lidi, kteří jsou skvělí, musela bych vypsat celý jmenný seznam herců (a to se mi opravdu nechce). Každá postava, každá grimasa, každé slovo a tón má svůj určitý důvod, proč je ve filmu použit a k vidění/slyšení. Každý použitý detail ve filmu ho dělá tak neskutečně komplexním...No... prostě moje topka;).

plakát

Mazaný Filip (2003) 

Skvělá gangsterka. Skvělý provedení. Skvělá atmosféra. Prostě něco, co se mi zarylo do paměti. Jestli se nudíte, máte rádi filmy s komiksovými, parodickými a gangsterkovými náměty, Pavla Lišku (:D) a český humor, pak je to jen Vaše;).