Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (20)

plakát

Mary a Max (2009) 

Film, o tom, že všichni jsme totální a ubozí niemandi, ale že může být i hůř.

plakát

Králova řeč (2010) 

Koktáte? Pusťte si tento film! Dodá Vám naději, že někdy řeknete něco srozumitelného. I když pravděpodobně nejste anglický král a okolí to bude jedno.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Proč?! Proč tam dávali tu debilní, pitomou romanci? Kdo ji tam chtěl? Je to dle námětu japonské knihy, japinci nedělají romaci. Když už dělají romanci, tak tam někdo umře...oh! Ehm, kdyby tam nebyla ta rádoby láska, dala bych hvězdiček i pět. Mělo to koule!

plakát

Chyť mě, když to dokážeš (2002) 

Je mi úplně jedno, kdo to režíroval. Záleží na tom, jak film zaujme. Pro mě tam byl Walken - symbol absolutní antikoncepční terapie, ale herec, jehož role jsou totálně skvělé. Leo jako mladičký podvodník byl taky super, dokonce mi bylo líto, že ho chytli. Na večer, kdy máte chuť se něčemu zasmát a sežrat pár pytlíků chipsů absolutně vyhovující.

plakát

Černobílý svět (2011) 

Nejlepší pomsta v historii čokoládového dortu, aneb doják s koncem, který víme, jak dopadne. Hlavní postava mi přišla poměrně milá, akorát by se tolik nemusela upínat na chlapy - Stějně tě opustil! Pěkná mrcha jako záporačka, ostatně dámy - služebné, to také zvládly velice dobře. Byl to dobrý film.

plakát

Memento (2000) 

Bylo to super! O čem to vlastně bylo?

plakát

Trainspotting (1996) 

Důvod, proč nikdy nezačnu brát drogy. Ne snad kvůli penězům a vyčlenění se ze společnosti, ale nikdy si takhle nechci prosrat prostěradlo!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Leonardo pro Oscara, nebo je to Oscar pro Leonarda? Je to jedno, stejně na konce utřel. Waltz je bůh, chtěla bych, aby mi každý večer před spaním četl pohádky. Foxxík hrál otroka taky skvěle, asi si ještě něco pamatoval z minulosti, nutno podotknout, že při tom povstávání ze země mu to dle mého názoru občas uteklo.

plakát

Leon (1994) 

Portman v té době zahrála toho smrada asi fakt skvěle, když mě dokázala pár svými scénami tak vytočit. Film dobrý, na konci doják jak cyp a nejlepší herec byla kytka.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Jak černoch k penězům přišel, aneb chovejte se jak hulváti a jednou potkáte toho svého milionáře, který Váš život obohatí. Doják to byl, to se tomu musí nechat, ovšem některé scény mi moc k smíchu nepřišly a byly občas až trapné. Asi nejsem ještě dost dospělá na takové snímky.