Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (27)

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Citlivá zpověď o tom, že čas rány hojí, ale jizvy zůstanou, o tom, že láska (v jakékoli podobě) umí být hnací silou i záchranným lanem, o tom, že křehké jsou nejen mezilidské vztahy, ale i život sám... Mrazivý závěr vám vezme dech! A že do tohohle příběhu nepatří? Tisíce lidí by si přálo, aby nepatřil do toho jejich! A na to přece nikdo nezapomene...

plakát

Sociální síť (2010) 

Nebýt v hlavní roli Facebook, mohlo by se hodnocení jen těžko vyšplhat do červených čísel. Příběh o počítačovém maniakovi, který se před realitou zahrabal do virtuálního světa, kvůli kterému zaprodal jediného kamaráda z masa a kostí... Zbytečně ukacená ukázka toho, jakou z nás sociální síť dělá asociální generaci.

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Stejně jako úspěch tohohle filmu, veze se i moje hodnocení (chtě nechtě), na vzpomínce Heathe Ledgera. Už je to pěkně dávno, co jsem jako pubertální fanynka hltala 10 důvodů nebo Příběh rytíře... Filmy, které mě s tímto nadaným australským fešákem "seznámily" a které mě ani po tolika letech nezklamou a vždycky rozveselí. I když už je znám nazpaměť. Nebudu si nic nalhávat, Imaginarium mezi ně patřit nebude. Ale vidět jeho poslední pohled z filmového plátna, byla takřka povinnost. Je to přece film, kterým se Heath s námi všemi loučí... Ale jak říká ve své roli Johnny Depp - Jsou mrví, a přesto nesmrtelní...

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Zrovna jsem hledala nějakou seriálovou novinku a narazila na ČSFD na výsledky Glóbů... Komentáře sice vynášely Glee až do nebes, ale moc jsem nesázela na to, že mě zrovna tahle tématika tak zaujme. Fakt, že jsem prvních 13 dílů zhltla během dvou večerů, ale asi mluví za vše... :) Místy až dechberoucí muzikálová čísla, vynikající pěvecké výkony a příjemný humor. Skvělé jsou i různorodé charaktery postav, z nichž mě opravdu baví hlavně Sue, ředitel, minirolička Howard a v neposlední řadě sympaťák "Will Schue", na kterého se fakt dobře dívá, ať už tančí, zpívá nebo jen mluví ;) Opravdu stojí za zhlédnutí!

plakát

Mrňousci (2006) (seriál) 

Naprosto originální seriál =)

plakát

Svéráz národního rybolovu (1998) 

Myslíte si, že ruská komedie je zaručená nuda? OMYL!!!! Tohle prostě musíte vidět! Svérázný rybolov jsem viděla vlastně náhodou, ale ne náhodou jsem se smíchy válela pod stolem :D Nu fakt!

plakát

Velká ryba (2003) 

Od Tima Burtona jsem viděla asi 7 filmů. Velká ryba je podle mě tím nejlepším. Ze začátku jsem se popravdě celkem nudila a barvitá mozaika mi jako solidní film nepřipadala, jenže... Vydržela jsem se dívat a postupem času přišla tomuhle fantasknímu světu na chuť. Pak se dostavily pochyby z toho, že se vše zkazí vyprávěním Edwardova syna, který se k otcovým příběhům stavil vždy skepticky. To jsem se ale spletla, protože jsem se dočkala neuvěřitelně krásného a dojemného konce... Nejsem ten typ, který brečí u každého dojáku, ale tohle je jeden z těch vyvolených filmů, který mě dostal... Paráda!

plakát

Střihoruký Edward (1990) 

Dá si někdo limonádu? :) Jako malá jsem tenhle film ráda neměla - šel z něj strach. Ale zpětně musím uznat, že je moc pěkný. Už jsem zapomněla, že temnou stránku osvěžuje zábava... A navíc ten střihoruký Johnny - to stojí za to. Znovu jsem se na Edwarda podívala hlavně kvůli Velké rybě, která mě přesvědčila o tom, že Burton má něco do sebe. Což je vidět i tady.

plakát

Život je krásný (1997) 

This movie is soooooo beautiful!!! Natočit tragický příběh s takovou dávkou humoru - to je vážně mistrovství. A Benigni to zvládl na velkou podtrženou jedničku! Jen pár vteřin před nejsmutnějším okamžikem filmu, mě upřímně rozesmál. Je to borec...

plakát

Svět zítřka (2004) 

Být to "normální" film, tak bych to měla za pěknou kravinu... Ale ten příběh se nesmí brát vážně. Po vizuální stránce je to nádhera. Sečteno a podtrženo - pitomoučký příběh ve skvěle provedeném hávu.