Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (31)

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Kdy bude další díl? Viděla jsi nejnovější díl? Nemáš v mobilu písničky z Glee? Atd. atd. V podstatě jsem úplně posedlá tímto úžasným, vtipným a nádherným skvostem. Chodila jsem do sboru, a tak je mi toto prostředí ještě blíž. I když jsem milovník klasického rocku, i jejich popové slaďárny mě dostávají. A to je co říct.

plakát

Studio 30 Rock (2006) (seriál) 

Tina Fey je můj ženský vzor. Chytrá, pěkná, vtipná a umí si udělat legraci ze sebe. Miluju scény, kdy mluví o jídle, protože jen ona dokázala vykreslit ženy takové, jaké jsou. Jen škoda, že u nás se seriál tolik neuchytil, ale vím proč. V seriálu je spousta narážek na americkou kulturu, kterou mi neznáme, a proto bohužel hodně vtipů nepochopíme a taky je zde mnoho momentů, kdy se seriál odehrává na hranici trapnosti. To mi ale nevadí. Jinak hvězdní hosté? No jeden lepší než druhý. Který jiný seriál se jimi může chlubit?

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

První 3 serie: 90%, ale co tvůrci předvádějí potom? Neustálé odkládání, nic se v seriálu neděje. Když už to vypadá, že by se příběh mohl odvíjet zajímavějším směrem, ukončí to a posunou o 2 serie dál. Trošku zklamání.

plakát

Černá labuť (2010) 

Psychologická thriller jak má být. Je to vlastně můj první film, co jsem viděla od Aronofskyho a moc mě jeho styl oslovil. Za normálních okolností bych dala hvězdičky 4, ale Natalie... nemám slov!

plakát

127 hodin (2010) 

I přes mojí slabost k Jamesu Francovi nemůžu dát plné hodnocení. Krásný film s nádhernými záběry, jak jsme u Boyla zvyklí, ale čekala jsem víc. Být v Aronově kůži, nevím, jestli bych to zvládla. Každopádně konec mě naprosto dostal, fandila jsem mu do poslední chvíle.

plakát

Králova řeč (2010) 

Colin Firth mě naprosto oslnil. Člověk by od takového námětu filmu očekával konzervativní snímek, který nevyvolá moc emocí. Ale ono ano, dost silné.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Kvůli bezvadným recenzím jsem do kina šla s velikým očekáváním. A to byla chyba. Čekala jsem naprostou bombu bez špetky nudy, ale čeho jsem se dočkala? Scénář je nepochybně hodně slabá stránka, která kvalitu filmu tahá hodně dolů. Na druhou stranu, Yates je génius a některé prostřihy a záběry mi doslova braly dech. Ale co mi určitě vadilo nejvíc? Nepochybně je to snaha o co nejtemnější atmosféru nakombinované s hloupými vtipy, které byly určeny pro mladší diváky a do atmosféry filmu naprosto nezapadali. Ale jelikož jsem Pottermaniak, dávám o hvězdičku víc než bych měla, protože tak krásný a dokonalý příběh si to určitě zaslouží. Doufám, že part 2 to vytáhne výš.

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

Tento film je moje srdeční záležitost, stejně jako kniha a seriál. I když podle mě divák bez znalosti knihy není schopen pochopit, proč se pan Darcy do Elizabeth tak rychle a náhle zamiloval, protože je tato část hodně zrychlená. Naprosto mě uchvátil Matthew MacFadyen a jeho "psí pohled". To už se dlouho žádnýmu chlapovi u mě nepovedlo.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Režisérsky perfektně zvládnuté, dialogy trefné a vtipné. Ale to nestačí, aby to zahnalo nudu. Možná jsem nebyla správně naladěná.

plakát

Marley a já (2008) 

Při sledování vedle mě seděli moje 2 kamarádky, Any a Eywy, které u televize seděli jak přikovaný, i když jnormálně vydrží na zadku sedět míň jak 5 minut. Miluju pejsky, jejich nádherný čistý duše a jak bylo řečeno: Kolik znáte lidí, kterým nezáleží na tom, jestli jste bohatí, krásní a úspěšní? Kolik?