Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Western

Recenze (356)

plakát

Paví král (1978) (TV film) 

Tři hvězdičky jen proto, že zpracování pohádky je vskutku absurdní. Tak moc, že je to vlastně roztomilé. Ale jako solidní pohádka to neobstojí, chce se na to dívat jako na kuriozitu.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Hodně slabý film. Jen málokdy se najde tak nepodařené obsazení hlavní role a Farell je nepřesvědčivý, nepřesvědčivý a nepřesvědčivý. Film se táhne a vleče. Taková dlouhá marnost.

plakát

Julius Caesar (2002) (TV film) 

Na jednu stranu vlastně slušný film - na druhou choreografa válečných scén by měli zmrskat a hnát nahého ze bran.

plakát

Krakonošův poklad (2017) (TV film) 

Pěkná pohádka, jejíž jedinou chybou je naprosto nelogický konec.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Film jest dosti stupidní, protože James Bond se nepoflakuje realitou duševně rozpolcen, James Bond neumírá a James Bond nevolá ženě, když umírá, protože neumírá, aby jí řekl, že ji miluje. Vcelku lze dnes říci, že partička vymýšlející moderní verze Bonda v podání Craiga zdárně dotáhla ničení Bonda až ke zničení. Mohl by to teď zase začít točit někdo s někým jiným jako dřív a normálně?

plakát

Duna (2021) 

Hm. No, nečekal jsem, že budu nutně nadšen, ale taky to mohlo být o dost lepší. Je to sice chvílemi velmi hezký vizuál, ale jinak dost prázdný. Celkem zklamání.

plakát

Láska a příšery (2020) 

Příjemně jednoduchý a nenáročný film, na který se člověk kouká a ono je najednou po něm. Takže v současnosti vlastně docela kvalita.

plakát

Nest of Vampires (2021) odpad!

Je docela umění natočit něco tak špatného tak špatně. Jako fakt je. Ale tak špatný, aby už to zas bylo dobrý, to není.

plakát

Black Widow (2021) odpad!

Snad nejzbytečnější film za dlouhou dobu.

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Tenhle film vykrádá snad úplně všechno: Indiany Jonese, Piráty z Karibiku, Mumii... Jenže... Tak třeba Mumie svého času byla vtipná, chvílemi nejspíš i nechtěně, a tak se u ní mohl člověk alespoň bavit, když už ne ji brát vážně. Tady se chce být vtipné, asi hodně moc, jenže je to takové chtěné, nucené, plastové a naskládané ze šablon všeho druhu, až to nefunguje a jeden se... nebaví. Dvě hvězdičky patří Dwaynovi a Emily, protože se snaží - jen, bohužel, zbytek filmu okolo je jedna velká sériová šablonovitá blbost, a tak to prostě nemohou zachránit ani náhodou.