Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Coming Back (2020) 

Coming Back je správná česká žvejkačka která se angličtinou hodila do mezinárodního prostředí a občas jí to vyjde a vobčas ne. Dokáže to zářit a občas to dokáže být temný jak sviňa. Osobně jsem si filmek užil a klidně bych se podíval i znovu ale tentokrát s pivkem v ruce. Hudba za mě na jedničku!

plakát

Dancing Day (2018) 

'Dancing Day' je planetou samo o sobě. Film svojí vlastní Krásy. Tolik cest, po kterých jako divák můžeme kráčet, tolik maličkostí které nám můžou rýt naši cestu a utvářet naše pochopení. Kdežto přijde mi, že je lepší se nechat vznášet. Nebrat to zas až tak vážně, nenechat se talčit k povrchu a řešit jestli rytiny na zemi znamenají solidní symboly nebo jen divotvorné čmáry autorovi umělecké chuti. Humor je zde nepřehlédnutelný, ale zajisté osobitý. Nemusí ladit všem, a podle mého se o to ani nesnaží. Vize je volnost, a režisér se jí nechal vést. Je to pro fajnšmekry určité povahy, pro lidi co se nebojí dumat a vyvozovat vlastní názory ze směsice událostí které k vám nepřiplují na stříbrné lžičce. Pusťe si to na hoďku sami a uvidíte nejlíp co je co. Já sám se klaním a tleskám. Mám komu, a mám proč.

plakát

Jason X (2001) odpad!

Všichni hláškují v každé sitauci. Humor je na úrovni osmé třídy. Jedna dobrá vražda doktorky a originální umlácení dvou lesbiček ve spacácích tenhle kus hnoje nezachraní. Nedívat. Fakt ne. Není proč. Věřte mi.

plakát

Pár nenormálních aktivit (2013) 

Je to vtipný a je to dobrý. Nesmíte mít jen předsudky proti černochům a hned to neodsuzovat. Vymítač v podání Cedricka byl dokonalej, stejně jako Chip the Psychic, nebo duo filmařů GhostGuys. Jen tak dál ! :)

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Slabší čtyři hvězdičky. American Horror Story má našlápnuto bý skvělý, orginální a strašidelný seriál když vychýtá všechny mouchy/duchy.

plakát

Všemocný (2011) 

Velice originální nápad + Hollywoodské provedení = průměrný film který by mohl mít navíc kdyby ho ke konci neudusilo právě to Hollywoodské klišé.

plakát

Jackie Brown (1997) 

Po tomhle filmu jsem si uvědomil že moje uznání a respekt k Tarantinovi je opravdu zasloužený. Neuvěřitelné herecké výkony, perfektní scénář, skvělé zpracování. To mě bohatě stačí na to abych si film užil na 100%!

plakát

Angel Heart (1987) 

"How terrible is wisdom when it brings no profit to the wise, Johnny...."

plakát

Eminem feat. Dido - Stan (2000) (hudební videoklip) 

Úžasně zpracovaný videoklip ve kterém nejlepší raper současnosti rapuje 3/4 písně hlasem který by jste ani nepoznali. Skvěle provedené, skvěle zahrané a skvěle napsané. Co víc si člověk může přát?