Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Americká komedie, která je postavená na parodii Paranormal Activity. Stejně jako většina hororů, tak v první půlce filmu, kdy se obyvatelstvo domu seznamuje s neznámou silou, je i Pár nenormálních aktivit poměrně vtipných - příjezd a ubytování Keishy, noční hrátky se zadkem a mokrým orgasmem a... no a to je pomalu vše. Teplý senzibil, sjetý kněz a další postavičky film táhnou spíš směrem dolů, než aby ho nějak nakopávali dál. A to je škoda. Paranormal Activity totiž vyloženě lákají k tomu, aby se staly předmětem (zdařilé - což se v tomto případě příliš nepovedlo) parodie. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů tipu komedie s Adamem Sandlerem, ale taky jde vidět debilita tipu Scary Movie. U pár scének jsem se opravdu pobavil, protože Pár nenormálních aktivit útočí na lidi, kteří se smějí každé debilitě. Marlon Wayans nestárne, stále je to sympaťák a film akorát vylepšuje. A Chip je skvělá postava. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Bohužel promarnělý potenciál - asi nejvíc mi vadilo, že se v podstatě parodoval opravdu jen jeden film (nebo jsem si narážek na ostatní prostě nevšiml). V tu chvíli parodie tak nějak postrádá kouzlo, pokud není udělaná opravdu hodně dobře a to Haunted House bohužel není. Herecky zvládnuté dobře, ale scénář prostě celou dobu skřípe a potřeboval by o dost fórů obohatit. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

I keď by to len málokto predpokladal, tento rok sa kráľom na poli filmových paródií nestal piaty diel obľúbenej série Scary Movie, ktorý napokon dopadol katastrofálne, ale zdanlivo neambiciózny a v tieni slávnejšieho konkurenta ukrytý projekt Marlona Wayansa. Áno, aj tu sa samozrejme nájdu vtipy, ktoré vyznejú skôr trápne, ale takisto sa tu narozdiel od vyššie spomínaného počinu divák stretne aj s nejednou scénou, ktorá uňho spôsobí nefalšovaný výbuch smiechu. Najmä scéna, kedy duch pripraví hlavného hrdinu o "panenstvo", je nezabudnuteľná. (55%) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Varování: příliš mnoho parodie může vyvolat u citlivých jedinců nenormální aktivity. A zvýšenou koncentraci nadpřirozených sil lze snížit smíchem. Afroamerický pár, Malcolm a Kisha, se v srpnu roku 2012 ve dne v noci natáčejí. Jejich nahrávky většinou zachycují pikantnosti jako je kupříkladu sex, prdění partnerky nebo kálení partnera po domě a hlavně taky ducha, který se v domě usídlil a na jehož vypuzení si pozvou sensibila, odborníky na paranormální jevy anebo "gangsta" příbuzenstvo. S Marlonem Wayansem je to vždycky pěkný šrumec a ne jinak tomu je i tentokrát, kdy si s kolegou Rickem Alvarezem tentokrát střílejí z hororového subžánru found footage jenž s vehemencí chrlí přírůstky ve své kategorii.V největší míře je zaostřeno na sérii Paranormal activity a tak je třeba znát základní, ale mnohdy také detailní dění z prvního dílu, aby vám neunikly vtípky a narážky na něj. Pokud vám z nějakých důvodů série uniká a s úspěchem ji ignorujete lze v této parodii nalézt také řadu sexuálních a rasistických narážek, které s parodovaným subžánrem nemají žádnou souvislost. Parodují se výhradně found footage kousky a bez jejich znalostí řada gagů zůstane bez odezvy. Mám nakoukáno a proto jsem se bavil. Jen některé vtípky trpěly zdlouhavějším procesem dobrání se pointy, která nakonec ani nepřišla. Byl jsem však překvapený kvalitní režií debutujícího Michaela Tiddese. A Marlon Wayans je nespoutaný živel, který tentokrát šel poměrně do extrému. O parodii obecně platí, že kdo má nakoukáno, tak se baví. A tady tomu není jinak. Mé hodnocení: 80% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Film vznikl díky tomu, že Marlona Wayanse producenti neobsadili do nových dílu filmové série Scary Movie. Herec tak začal pracovat na tomto snímku. (Dlee)
  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)

Reklama

Reklama