Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Hypnotická audiovizuální nálož s dějem tak akorát a přesvědčivými hereckými výkony... Nečtěte recenze co píšou, že je to blbost a jděte na to! :)

plakát

Doba temna (2016) 

Napínavý špionážní thriller na pozadí japonsko – korejské okupace. Přestože plné zajímavých zvratů, situací a obrazů, bylo tam něco plíživě „amerického" co mi zážitek znepříjemňovalo. V druhé polovině, ovšem není moc čas přemýšlet nad tím co je jak a proč, takže i tahle výhrada zmizí a pohltí vás neúprosný děj.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

To bylo tak smutné! Všichni v kině pořád seděli a čekali a ono nic, byl to konec. Šla jsem na to s pramalým očekavaním "další wolverine", ale bylo to skvelé.

plakát

Manifesto (2015) 

Na úvod jen, neviděla jsem film ale expozici, kde hrálo všech 13 krátkých snímků zárověň. Občas se přihodí, že vám někdo řekne: "Pojď půjdeme na výstavu, hraje tam Cate Blanchett, zosobňuje různé ženské osudy..." No, a pak sedíte na lavičce před plátnem a nestačíte se divit. Je možné, že hluboký zážitek, který mi poskytla série krátkých filmů, pramenil zejména z překvapení, urputné snahy pochopit a pak občasného rozpoznávání útržků a vět. Každopádně, je to audiovizuálně fascinující a až geniální ve chvíli, kdy všechny filmy splynou, v okamžiku manifestu, v jedno velké kolektivní vědomí.

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

Spojte sérii renesančních obrazů baladou o životě a instituci, o které se točí buď jen příběhy o pedofilních postavách nebo náboženských fanaticích, ne že by se tady tyto motivy taky nevyskytovaly, a dostanete barevnou mozaiku – překvapivou, fascinující, zábavnou, prostě jízda.

plakát

Pasažéři (2016) 

Romantický nicmoc příběh na pozadí módní přehlídky ve scifi prostředí. Proč tohle někdo natáčí? Netuším.

plakát

Příchozí (2016) 

Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem, pardon i mimozemšťanem, takže asi entitou. Dobrá scifi s neotřelou zápletkou. Mám neodbytný pocit, že nutně budu muset přečíst i předlohu :)

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Vypadalo to, že v Česku se dobré seriály už nikdy točit nebudou a je to tady. Drsný, nebo spíš obyčejný, příběh života na české vesnici s kriminální zápletkou. Několik dílů jsem si musela zvykat na to, jak je to syrové a děsivé. Ke konci už trochu začínal ztrácet tempo, ale pro změnu se zúročovaly v průběhu rozehrané postavy a situace. Působivé, díky za něj!