Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (125)

plakát

Podruhé mě neoklameš (2024) (seriál) 

Absolutní nuda, utrpení. Nechápu, kde kdo vidí nějaké nečekané zvraty a napětí. Nevydržel jsem to a nutil se přeskakovat nudné pasáže, kterých je v tomto seriálu alá tv prima neúrekom.

plakát

Sam ze Saska (2023) (seriál) 

Ta šeď té doby v NDR je zachycena docela slušně, to se musí nechat.

plakát

Tetris (2023) 

"Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom, taková blbost, co?"  Skvělé, fantastické, hodně jsem se bavil. Kdo by to byl řekl, že Tetris bude tím, čím dodnes je. A jakou cestu do světa si našel. Perfektní film o perfektní hříčce, která dobyla svět. A to jsem se ani nechtěl dívat. Způsob podání se autorům filmu povedl na výbornou, střídání ponurého komunismu s až komickým kapitalismem vyšel na jedničku. A na konci to tůčko na letišti v barvách České republiky to jen podpořilo :-)

plakát

Z*A*J*A*T*C*I (2023) (seriál) odpad!

Jsem to nedal. V prvním díle šlus, ende. Tomu chyběly už jen kečup a hranolky...

plakát

65 (2023) 

Možná i pár spoilerů tu bude! Taková jednohubka, plná nelogičností, až jsem si musel párkrát pokroutit hlavou a plácnout se do čela. Vizuál je na slušné úrovni, děj jednoduchý, ale to u tohoto žánru  ani nikdo nečekal, nějakou velkou myslivnu. Nějak se tam ztratila nebo vypařila ta třetí osoba, nějak jsem to nepochopil. No a Adam asi třikrát minimálně při té turistice ztratil zbraně a vybavení, aby se pak po střihu respawnoval  komplet vybaven. Speciálně u toho báglu to bije do očí. Ale shlédnout se to dá, sice potenciál se z toho dal vytěžit určitě větší.

plakát

Čas armagedonu (2022) 

Vleče se to jako sopel, nudné takové nic. Tři hvězdy za obsazení Hopkinse.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Petrovi Jáklovi se podařilo natočit film, kdy v kině panovalo divácké hrobové ticho, jaké jsem snad nezažil. Popcorn a cola se odnášeli po projekci domů a poďobaní nerdi dvě hodiny nešáhli na své founy. Také se mu povedlo vyvraždit současnou českou hereckou generaci, takže letos silvestr opět s Menšíkem. Ale také se mu podařil natočit na naše poměry film se skvělou středověkou ponurou atmosférou, výbornou hudbou a v nepslední řadě řezničinou. To, že se kritici drbou na hlavách a historici v noci přetáčejí na postelích mi vůbec nevadí. Posledních 20 vteřin filmu pecka. Za mě osobně spokojenost. Snad si to na sebe vydělá, přál bych mu to.

plakát

Kapky (2022) 

Člověk by tohle téma tipnul na pěknou psychoušinu nebo srandamač, ale ve finále z toho byla pěkně unuděná pipípípi s nepovedeným koncem

plakát

Moje jméno je Vendetta (2022) 

Uf, po čtvrthodině jsem tu jeho dceru chtěl tou tyčí umlátit také...

plakát

Příběh dřevorubce (2022) 

Z tohoto filmu, než jsem jej předčasně utípl, páč to je neskutečná ptákovina, jsem si odnesl jeden poznatek : máme ty baby u nás pěknější, uf.