Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (100)

quido_zidle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě jsme doma dokoukali celý excelentní švédsko-dánský seriál Most (wow!). No a udělali tu chybu, že si pustili hned další večer první díl této slátaniny. Bylo to jako se dívat na Marečku podejte mi pero a potom si pustit jednu z těch nových komedií s Langmajerem, u kterých se mění jen název, strašlivý děj, režie, dialogy a (ne)herci zůstávají stejní. A toto má teď na CSFD 72%?? Tady je už něco špatně... Hodnocení po dvou dílech: jeden velký střihačský a dějový chaos, strašlivě hlučná, otravná a děj nekopírující hudba, casting na přesdržku - nesympatičtí herci (úplně všichni včetně vystajlované hlavní hrdinky) a parodie na policajty. Celkově to kvalitou připomíná mexickou telenovelu, jenom s krimi zápletkou. Jedna hvězda a vlastně ani nevím za co... P.S. pro uživatele "monologa" - pokud prozrazuješ něco zásadnějšího z děje(jako třeba takovou maličkost kdo je vrah...) dej před to nápis "SPOILER", to je takové nepsané pravidlo ju (recenze čtou většinou lidi, co film/seriál ještě neviděli...)? ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MUSÍM VĚDĚT, JESTLI MÁM PRAVDU, NEBO JESTLI BLÁZNÍM…“ Je to takový jednoduchý. Ale díky tomu to má celkem slušný tempo! Různý indicie se objevujou jako houby po dešti, takže není třeba se nijak trápit přemejšlením. Snad jen by vás mohlo napadnout, jestli to není trochu blbý… Místo krimi pátračky to je spíš taková investigativní novinařina, která má za úkol (i cíl) pomalu poodhalovat tajemství. Kikina v hlavní roli je koukatelná, ovšem… ovšem jako drsňačka by snad byla i Helča Růžičková uvěřitelnější (zavři svoje voči brouku…). A pak ty její rozhodnutí… Policajti zmateně pobíhaj od důkazu k důkazu (vlastně od domněnky k domněnce) a přestože to neubírá dramatičnosti, je to triviální. Včetně závěru, kterej mě ovšem lehce překvapil. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je založen na stejnojmenné knize, kterou napsal Harlan Cohen v roce 2016. 2.) Thx za titule “ Anna Farrow“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony tohoto seriálu by si zasloužily hodnocení "Odpad". Znělku napsat a designoval taky někdo s jednou poslední mozkovou buňkou... Ale protože prvních 6 dílů mě fakt zajímalo jak to dopadne, a co se stalo, dávám jednu hvězdu. Kdyby všechny "twisty" a vysvětlení skončily v tom sedmým díle, tak bych tomu dala i hvězdy tři. Ale kterej dement měl potřebu to takhle vyhrotit a překombinovat? Po shlédnutí posledního dílu do konce mi bylo fakt líto, že jsem tomu věnovala tolik času. ()

Mateyf.Iks 

všechny recenze uživatele

Zatim jsem videl jeden dil a muzu teda zatim jen s jistotou rict, ze casting directora by meli vyhodit. Leda by dostal za ukol nevybrat ani jednu sympatickou postavu. Potom udelal super job Dokoukano: I kdyz to bylo plny clishe a nepochopitelnosti, tak si to dokazalo drzet napeti a moji pozornost. Krasnej priklad jak zkurenim posledniho dilu, muzem krasne zkurvit celej serial. Dekuji pekne. Asi jsem na tenhle serial moc malo hloupej :-/ ()

kiros179 

všechny recenze uživatele

Ne, nejde to.  Ač jsem se snažil, opravdu to dokoukat nejde.  Hlavní představitelka padesátikilová supermodelka-barbína-pilotka-MMAranařka, alias "uhni nebo tě složím" velice usilovně soupeří s policistou "jsem věčne v pr*eli-co teď budu dělat-další výpadek, nevadí sednu za volant a někam se pojedu podívat" o pozici nejotravnější postavy, musím říci, že je to opravdu litý boj.  Pachuť vaty a nekonečně prodlužované nudle z nosu se line celou dobu oněch šesti dílů, které jsem byl schopen vydržet.  Vcelku vypovídající pro celý seriál je fakt, že jediný, které tam mohl něco zahrát (ahoj Thorine) je v seriálu v několokasekundových záblescích, někdy urve možná i minutovou stopáž za celý díl.  10% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)
  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)

Reklama

Reklama