Reklama

Reklama

65

Trailer 5

Obsahy(1)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě pilot Mills (Adam Driver) rychle zjistí, že se nachází na Zemi... před 65 miliony let. Jelikož Mills a další přeživší, Koa (Ariana Greenblatt) mají na záchranu jediný pokus, musí se při svém epickém boji o přežití vydat napříč neznámou krajinou plnou nebezpečných prehistorických tvorů. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (366)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ty koky.. taková srajdovina :(. Lákalo to na akci, ale i ta trpí jak pes na úkor peněz a budování vztahu hlavní dvojky, který ale vůbec nefunguje. Spíš je to místama snad i trapňučké. Přitom námětově by z toho mohl být film roku! Jako pitch je to ok, tak snad si toho všimne někdo zhora (ne Emmerich) a překope to někdy to krasojízdy. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc jsem si přál, aby mě film chytil. Adam se snaží co mu jeho omezené síly stačí. Jenže já mám vždy problém s tím, když se hlavní hrdina musí starat o prcka. Tedy ne konkrétně s tím, ale vadí mi to ve chvíli, kdy se do toho začne tahat osudovost. SPOILER!!! Ve chvíli, kdy se dozvíte, že dcera je mrtvá film nabere sílu, jenže tím, jak na to má být navázaný vztah s holčinou se to začne bortit. KONEC SP!!! Další věc je, že mi občas přišlo, že na sebe scény prakticky nenavazují. Ale to hlavní. Ty vole já se nudil.  Ale strašně. Na telefonu jsem odehrál několik kol hry a stopnul film asi 4x. A že film měl jen 90 minut? Nevěřím dodneška. No 49 procent a propadák. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Nevídaným způsobem promarněný potenciál. Zajímavý námět důkladně pohřben pod tunou nechutných žánrových klišé, nelogických kiksů a značně odfláknutého finále (SPOILER!!!), které mohlo posloužit jako účinná náplast v podobně globální katastrofy na tento průser. Leč je jen letmo načrtnuto a divák je tak kompletně ochuzen. Pokud vás sraly scény např. ve 2012, kdy hrdinové unikají o vlásek smrti, tak se této prašivé novince raději vyhněte obloukem. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Príbeh stroskotanca je super - príslušník pradávnej civilizácie (rasa na nerozoznanie od nás) stroskotá na planéte Zem, v čase, keď tu vládnu dinosaury. O napätie a atraktivitu je týmto okamžite postarané, pritom to nemá ako škrípať v akomkoľvek smere. Fakt špica! O poznanie slabšie je to žiaľ s príbehom otca, v rovine ktorého sa tu pracuje iba s tým najhrubším klišé. A pritom tu nič také vôbec nemuselo byť. Čo do motivácie hlavnej postavy šlo vymyslieť milión iných vecí a o nejaké to najlacnejšie citové vydieranie fanúšik tohto žánru skutočne nestojí. A ak to tu chcelo byť (ten príbeh otca), tak sa s tým opäť malo (a verte, že poľahky dalo!) pracovať inak, než na hranici znesiteľného, chvíľami vlastne až za hranicou vkusu. Fakt netuším, o čo tu tvorcom išlo, pravdepodobne im to ale nadiktovali "zhora", aby do scenára vniesli aj tento prvok... a pochovali tak veľmi sľubný potenciál priamočiareho akčného príbehu. (veď si len predstavte, že by Vin Diesel zachraňoval v Pitch Black telesne postihnutú sestričku alebo Bruce Willis by mal medzi rukojemníkmi v Nakatomi Plaza aj vlastnú manželku... bŕŕŕŕŕŕŕ, že?) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vše, co už jsme spolkli mockrát v opulentnějším hávu a stejně nenadchlo, nebo ve skromném a přesto oslnilo, dosaďte si kombinaci sami, ale občas se jednoduše stane, a důvod nevymyslíte, že je vám se scífkem a potvůrkami tak jako nekomfliktně a mile přesto, že některé působí jak z ábíčka a postrádají pud sebezáchovy. Když se vychytá ta správná chvíle....  A když je tam Adam Driver! 3 a půl, a že jste zlí (50%), tak za 4*. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Výstražný zvuk, ktorý vydal lodný počítač tesne po havárii, bol prvýkrát použitý pred 70 rokmi ako zvukový efekt pre kolonizátorov Marsu v roku 1953 v produkcii Paramountu Vojna svetov. (Arsenal83)
  • Natáčení začalo 16. listopadu 2020 v New Orleans. V lednu 2021 se natáčelo také v Národním lese Kisatchie ve Vernon Parish v Louisianě a v jižním Oregonu, včetně lokací v Gold Beach a Powers. (LukasFilm)
  • Název filmu se objeví až v 17. minutě. (OJan)

Související novinky

Hugh Grant a horor od studia A24?

Hugh Grant a horor od studia A24?

11.06.2023

Scenáristům Scottu Beckovi a Bryanu Woodsovi se v roce 2018 podařilo výrazně prorazit díky úspěšnému a chválenému Tichému místu a letos poslali do kin nejen svůj společný režijní počin pod názvem 65,… (více)

Reklama

Reklama