Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (125)

plakát

Tetris (2023) 

"Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom, taková blbost, co?"  Skvělé, fantastické, hodně jsem se bavil. Kdo by to byl řekl, že Tetris bude tím, čím dodnes je. A jakou cestu do světa si našel. Perfektní film o perfektní hříčce, která dobyla svět. A to jsem se ani nechtěl dívat. Způsob podání se autorům filmu povedl na výbornou, střídání ponurého komunismu s až komickým kapitalismem vyšel na jedničku. A na konci to tůčko na letišti v barvách České republiky to jen podpořilo :-)

plakát

Watcher (2022) 

Takové to profláklé téma, které díky zasazení do Bukurešti, protahuje atmosféru malinko nahoru. Pomalu plynoucí, se  slušným hudebním doprovodem a koncem. Upřímně, chování partnera hlavní postavy mi přišlo docela bez empatie, takové necitlivé. Na jedno zkouknutí ok.

plakát

Čas armagedonu (2022) 

Vleče se to jako sopel, nudné takové nic. Tři hvězdy za obsazení Hopkinse.

plakát

RRR (2022) 

Uf, nedal jsem to. Tohle prostě je jiná kultura, nemůžu za to, nic pro mě. Takový Sandokan na speedu.

plakát

Svět podle Daliborka (2017) 

Dokument? Určitě ne. Spíše škodoliběúsměvné něco, takové to "Nakoukání do českí naci kultúri na obědnávku slavnoj Klusackoj narodu". Medvědí služba danému problému.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Petrovi Jáklovi se podařilo natočit film, kdy v kině panovalo divácké hrobové ticho, jaké jsem snad nezažil. Popcorn a cola se odnášeli po projekci domů a poďobaní nerdi dvě hodiny nešáhli na své founy. Také se mu povedlo vyvraždit současnou českou hereckou generaci, takže letos silvestr opět s Menšíkem. Ale také se mu podařil natočit na naše poměry film se skvělou středověkou ponurou atmosférou, výbornou hudbou a v nepslední řadě řezničinou. To, že se kritici drbou na hlavách a historici v noci přetáčejí na postelích mi vůbec nevadí. Posledních 20 vteřin filmu pecka. Za mě osobně spokojenost. Snad si to na sebe vydělá, přál bych mu to.

plakát

Boeing 747 v ohrožení (1996) 

V tomto filmu si zahrál Steven Seagal svou životní roli. Vzpomínám si, že když jsem to viděl poprvé, tak jsem si říkal, kde a jak se tam objeví znovu :-)

plakát

Král útěků (2020) 

Tak trochu humorný pohled na věčného útěkáře z vězení . Retro jak má být. Polonézy, Fiaty, Žigulíky, východoněmecké kníry, polské burzy a tak trochu dehonestovaní policajti. Taková úsměvná oddychovka.

plakát

Kapky (2022) 

Člověk by tohle téma tipnul na pěknou psychoušinu nebo srandamač, ale ve finále z toho byla pěkně unuděná pipípípi s nepovedeným koncem